Amb la inauguració de l'Espai de la Gent Gran es tancava La festa de la Gent Gran 2022 a La Torre de Claramunt

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

Dijous 21 d’abril començava l'agenda d'actes organitzats en el marc de la festa de la Gent gran 2022 amb l'excursió a Les Bodegues Torres de Vilafranca del Penedès  amb esmorzar i dinar a Mas Sunyol i amenitzada a l'acabar amb ball amb el duet Alma.

Enguany l’àrea de cultura i festes de l’Ajuntament, va voler compartir amb totes aquelles parelles residents al municipi que han celebrat les noces d’or durant els anys 2020, 2021 o bé que les celebraven al llarg d’aquest 2022 .
Divendres 22 , es van reunir 9 parelles al restaurant Mas Vivencs i se'ls hi va oferir un dinar on l'alcalde Sr. Jaume Riba i la regidora de Cultura i Festes la Sra Ana Madrid , els van obsequiar amb un detall  personalitzat commemoratiu de l'acte i una planta .

El mateix divendres a la tarda es va realitzar un berenar i el ja tradicional bingo premiant el bingo amb pernils i la línia amb unes ampolles de vi.

Dissabte 23 d’abril, al pavelló d'esports, es celebrava l’acte central de la festa, el dinar de la festa de la gent gran que  va estar amenitzat amb la Mayte Carreras, humorista i cantant. A l'hora dels postres l'Alcalde i autoritats entreguen una placa commemorativa a les  persones de més edat del municipi  que no haguessin estat ja homenatjades anys anteriors,  i tot seguit, abans de que la gent s'aixequés de la taula, l'Ajuntament els oferia un petit detall en record d'aquest dia.

Enguany , es va lliurar la placa a 9 persones ja que es va voler incloure als que haguessin estat premiats els anys que no es va realitzar la festa degut a la pandèmia. Alguns d’ells no van poder assistir, però es lliurarà la placa personalment al sue domicili. Són els següents :

Julia Lopez Torrecillas, Antonio Maldonado Aznar, Juana Jimenez Vilchez, Antonio Jimenez Gervilla, Maria Orozco Ruiz, Manuela Fuentes Parrado, Eusebio Granero Garcia, Nieves Antonio Fernández i Eugenio Catalan Salvador

Diumenge al matí es feia la inauguració de L'ESPAI DE LA GENT GRAN  amb un èxit total de participació del que el consistori  vol agrair l’assistència de tanta gent que va voler compartir aquest moment .
A la tarda, a la Sala Polivalent municipal del centre social sant joan Baptista s’oferia ball i així finalitzaven els actes de la setmana dedicada a homenatjar a la gent gran del Municipi .

Darrera actualització: 22.08.2022 | 12:58