Activitats pel 8 de març, Dia Internacional de la Dona

Dilluns, 9 de març de 2020 a les 13:05

Un any més, La Torre de Claramunt es va sumar a la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb tot un seguit d'activitats que es van dur a terme ahir diumenge amb gran èxit de participació.

Es va començar el diumenge amb una caminada guiada i organitzada per AMRA, l'Associació Riu d'Agost, que acabava al Recinte Torresport amb una lectura del manifest, llegida per la Regidora de Serveis Socials, sra Maite Maruny, en representació de L'Ajuntament i en acabar l'acte, es va oferir un vermut per a tots els participants. 

A la tarda, seguien les activitats amb classes de Zumba en obert, dirigides per Sandra Serrano, la monitora que ja realitza classes de Zumba en el mateix centre durant tot l'any.
Seguidament  una bona colla de participants seguien ballant, aquest cop amb  les classes de balls en línia obert a tots els que van voler recolzar " la causa " dirigides per en Rafa i Rosa Mª Forcadell, monitors que realitzen durant tot l'any aquestes classe al centre social.

L'Ajuntament vol agraïr la col.laboració dels monitors que van dirigir les activitats, i també a tots els participants que van fer que aquests actes fossin possibles.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 10:55

Imatges

ZUMBA lectura del manifest balls en linia