A partir de dimecres 1 de desembre, l’Ajuntament obre una oficina al centre social Font de l’Armengol.

Dimarts, 30 de novembre de 2021 a les 00:00

Les oficines romandran obertes al públic cada DIMECRES de 9 a 13 hores i de 13 a 14h amb CITA PRÈVIA.
La ciutadania podrà fer-hi els mateixos tràmits i gestions que es poden fer a les oficines de l’Ajuntament de La Torre nucli.
Els interessats hi trobareu l’Oficina d’atenció al ciutadà, Secretaria i els serveis tècnics d’urbanisme i de serveis socials.
Es preveu, en breu, també oferir-hi atenció del servei d’inserció laboral.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol estalviar desplaçaments dels habitants i/o propietaris de Pinedes fins al nucli de Torre Alta, especialment, a qui tingui dificultats per desplaçar-se.
Per oferir un millor servei i evitar temps d’espera, caldrà sol·licitar cita prèvia per tràmits i gestions d’urbanisme, secretaria, serveis socials i altes de padró d’habitants.
Es pot sol·licitar cita prèvia per diferents Canals:
Sol·licitud cita prèvia amb serveis tècnics (Urbanisme, inicialment, de 9:30 a 10:30h)
Formulari de contacte

Telefònicament, contactant al número 938010329 (el telèfon de contacte és el mateix per les oficines de l’Ajuntament de Torre Alta i de Pinedes)

També volem recordar que des de l’Ajuntament estem treballant contínuament per potenciar la tramitació electrònica ja que ofereix molts avantatges tant per la ciutadania com per l’administració.
Així, els interessats, no dubteu a contactar amb l’OAC per tal que us informem sobre quins tràmits es poden fer telemàticament, i quins mitjans es necessiten per poder-ho fer.
Aquest tràmits es poden consultar aquí
Estem treballant per ampliar considerablement aquest catàleg de tràmits.

Esperem que aquesta iniciativa tingui una bona acollida.

 

Darrera actualització: 30.11.2021 | 14:38