A l’Anoia Jove llancen la campanya ‘Jo em quedo a casa, i tu?’

Dimarts, 31 de març de 2020 a les 10:00

El fet que les persones joves no siguin un col·lectiu de risc no significa que la situació no els afecti, ja que poden ser portadores del virus i afectar a altres persones en situació de vulnerabilitat. Per això, si tots ens quedem a casa, estem cuidant com a societat.

A l’Anoia Jove, des de l’inici de l’estat d’alarma, han impulsat una sèrie d’estratègies per fer d’aquest confinament un període més divertit pel jovent, així com per contribuir favorablement al moviment del cos mitjançant vídeos esportius.

Què podem fer per millorar aquesta situació? Anoia Jove ha decidit ser el mitjà per donar veu als i les joves de la comarca perquè expliquin en primera persona perquè s’estan quedant a casa i d’aquesta manera tots en puguem prendre consciència. Per això, al llarg de tota la setmana s'oferirà una sèrie de càpsules de vídeo on els diferents joves expliquen per què es queden a casa.

Aquesta iniciativa neix amb la idea i els objectius de promoure la participació i la implicació en la lluita per a frenar l’evolució del coronavirus (COVID-19), i així contribuir a fer entendre que, junts, solidaris i en societat, som molt millors! 

Perquè quedar-te a casa és cuidar-nos! Ajuda a #aplanarlacorba!

I tu? Per què et quedes a casa? Explicans-ho a les xarxes!

Darrera actualització: 01.04.2020 | 10:19