1a Caminada Popular "Buscant a Kupido", organitzada pel Jurasic Team Club Esportiu.

Dijous, 15 de febrer de 2024

Aquest passat diumenge 11 de febrer, l'entitat Jurasic Bike va organitzar amb èxit la seva primera edició de la caminada popular, anomenada "Buscant a Kupido" que va reunir una bona colla de participants .

La caminada, que va abastar una ruta panoràmica pel paisatge local, va oferir vistes i la possibilitat de connectar amb la natura. El trajecte, que va ser dissenyat per adaptar-se a tots els nivells de condició física, va permetre als caminants gaudir d'una jornada d'esport, salut i entreteniment.

Una de les característiques més destacades de l'esdeveniment va ser la temàtica "Buscant a Kupido", que va donar un toc especial a la caminada, ja que els participants havien de buscar els Kupidos amagats pel camí i també es van trobar amb La Bruixa, que va intentar trobar parella entre els participants. Al final de la ruta, qui va trobar un Kupido  s'emportava una taronja, i qui no, una llimona.

Els organitzadors van expressar la seva gratitud per la seva participació i suport, destacant la importància de promoure la salut i el benestar a través de l'activitat física.

 

Darrera actualització: 16.02.2024 | 13:31