10ª pedalada de Riu de Gost a La Torre de Claramunt, de nou amb gran èxit de participació

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 00:00

Diumenge 3 de juliol vàrem celebrar la 10ª edició de la cursa de Btt  Riu de Gost de la Torre de Claramunt,  esperada amb moltes ganes per tots els participants. Va ser tot un èxit de participació arreplegant un total de 264 bikers vinguts de diversos indrets de Catalunya que van poder gaudir d’una jornada d’autèntic esport d’aventura pels voltants del nostre poble, que per la seva singular orogràfica és un lloc privilegiat per la bicicleta de muntanya.

L'edició d'enguany van ser uns 31,47 Km de traçat tècnic de corriols, trialeres, senders i pistes, amb un desnivell acumulat de  709 metres, recorregut exigent però amb l’atractiu de gaudir de l’entorn natural i del paisatge del nostre municipi.

Aquesta jornada la van organitzar les entitats locals Torrebikers, La Guineu,i el grup La Peña del Atajo i l’Adf 202, que juntament amb l’Ajuntament i uns 70 voluntaris locals van fer possible que un any més tinguessim una lluïda jornada, amb molt bones crítiques per part dels participants. 

Per acabar la Jornada es van entregar premis als Classificats:

1r absolut masculí Raúl Rubio García  amb un temps de 1:32:59, Femení Tatiana Luisi Caussa 1:55:25 i al 1r Local Masculí Cristian Gonzàlez Perez entregats per Jaume Riba (Alcalde de la Torre de Claramunt), Antonio Moya (Torrebikers) i Jesús Jiménez (La Guineu). També es va premiar al participant de mes edat Jose Luis Baños i  al més petit Pol Salvans entregats pel Mingo Salido (La Peña del Atajo) i Alcalde.

Darrera actualització: 07.07.2022 | 09:56

Enllaços

Imatges