Torna Barraques Go! amb molts nous premis de la mà dels comerços locals

Dijous, 8 d'octubre de 2020 a les 00:00

El joc de l’aplicatiu mòbil Natura Local que promou el comerç local i el paisatge (les barraques de pedra seca) de l’Anoia torna amb una nova edició de més de 200 obsequis i un gran premi d’un vol en globus per a 4 persones.

Del 17 d'octubre al 6 de desembre es podran descobrir aquestes construccions ubicades en diferents rutes que transcorren pels municipis de La Torre de Claramunt, Castellolí i Vallbona d’Anoia.

En total s’han recollit premis per a 200 guanyadors/es, entre productes de marxandatge i obsequis gentilesa dels comerços locals dels municipis on es poden trobar ubicades les barraques i el gran premi de la mà de l’empresa de vols en globus Kontiki.

Així, els comerços col·laboradors de La Torre de Claramunt són: Finca Serra Burges, Forn i Cafeteria 3x3, Celler Pla de Morei, Cal Vilaseca, Granja La Torre, Farmàcia Gemma Cordomí i formatgeria Flor d’Ametller i Clínica Dental La Torre de Claramunt. 

El joc, al que s’accedeix descarregant l’aplicació de Natura Local, una empresa especialitzada en la creació de rutes i descoberta del patrimoni natural de Catalunya, proposa diferents itineraris autoguiats per a descobrir amb la família o els amics. Gràcies a aquest es poden explorar les Valls de l’Anoia, properes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la muntanya de Montserrat de fons.

Els tres ajuntaments dels tres municipis participants valoren molt positivament el projecte que vol posar en valor l’economia de proximitat, els productes de la terra, el patrimoni i el comerç i la restauració local i promoure les sinergies entre el turisme i el comerç local per tal de revalorar els petits pobles, impulsar el seu teixit comercial i potenciar els productes singulars.

Aquest singular projecte és impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 08.10.2020 | 14:11