Visita del coordinador general de Diputació a l'Ajuntament de La Torre

Dijous, 4 d'abril de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de La Torre de Claramunt va ser triat per la Diputació de Barcelona, amb 10 ajuntaments més de la província de Barcelona, per implantar un nou model de treball  per modernitzar i implantar la transformació digital dels ens locals a través de la implantació de metodologies organitzatives i plataformes de tramitació electrònica (SeTDIBA). 

 

Avui ens han visitat el Coordinador General de la Diputació, sr. Francesc Xavier Forcadell, el sr. Joan Antoni  Olivares Cap del Gabinet d’Innovació Digital i la sra. Magda Lorente Martinez
Cap de la Secció d’Assistència en Sistemes d’Informació Local del Gabinet d’Innovació Digital

Al nostre Ajuntament, la Diputació ha donat per implantat el model de treball e-SET i de les seves eines (registre i gestor d’expedients electrònics) i han volgut reunir-se amb els membres de l’equip impulsor d’aquest ajuntament per tal que els exposéssim com valorem la implantació i quines són les línies que  considerem necessàries per a la fase de manteniment que oferirà Diputació sobre aquest model de treball.

Ha estat un orgull pel nostre Ajuntament que els responsables de Diputació hagin comptat de nou amb nosaltres per  dissenyar la fase de manteniment d’aquest novedós sistema de treball que ja estan implantant en altres ajuntaments de fins a 5.000 habitants.

La Diputació  i el nostre Ajuntament valorem molt satisfactòriament el projecte  SeTDIBA  ja que hem avançat en la modernització i la transformació digital dels nostre ens a través de la implantació de metodologies organitzatives i de plataformes de tramitació electrònica per millorar la seva gestió interna de forma més eficient i sistemàtica, tot enfortint i simplificant els canals de relació telemàtica amb la ciutadania. El nostre objectiu és continuar treballant, especialment, en fer conèixer l’administració electrònica a els/les nostres ciutadans/nes per tal que en treguin el màxim benefici (organització de tallers i/o xerrades, assistència en administració electrònica (per obtenir certificats electrònics,  presentació telemàtica d’instància notificació electrònica),...
 

Darrera actualització: 24.02.2020 | 13:20