Escrit polític del PSC publicat al butlletí imprès que es reparteix a tots els domicilis anualment 

Dilluns, 3 de gener de 2022

Escrit polític publicat al butlletí imprès que es reparteix a tots els domicilis anualment  : 
PSC- L’equip del PSC de la Torre de Claramunt us desitja un bon any nou. Seguirem treballant per a que les vostres demandes es facin possible. Volem i estem sent una oposició constructiva, per això, que anualment decidim pactar un seguit de propostes a incorporar en els pressupostos anuals, a canvi, del nostre vot favorable. No totes les propostes que vam aportar, van ser aprovades pel govern, però gran part d’elles sí.

A continuació les enumerem. 
Pel que fa a habitatge, dedicar recursos tècnics al tema “habitatges buits per acabar amb aquesta lacra i adquisició d’un pis d’emergència social sempre i quan gaudim de la subvenció de Diputació destinada a aquesta finalitat.
Referent a temes d’urbanisme: finalitzar els tràmits per a tenir un catàleg de masies del municipi, treballar per a tindre un estudi de viabilitat viària complert, realització de camins escolars segurs, destinar recursos per eliminació de barreres arquitectòniques al municipi. Pel que fa a serveis a les persones: davant la intenció de l’actual govern de moure les pistes de pàdel davant la deixalleria, demanem que es realitzi un estudi curós per a planificar que no tan sols s’instal·lin allà les pistes, sinó que s’acabi fent una zona lúdic esportiva en el que hi hagi cabuda diferents instal·lacions, el primer que demanem és la construcció d’una zona d’esbarjo per a gossos i posteriorment hi podrien anar un pump track, etc, dedicar recursos per a millorar el servei de Correus, sol·licitar subvenció Generalitat d’eliminació de barreres arquitectòniques dins habitatges i destinar recursos per a demanar el màxim de subvencions possibles. Pel que fa a medi ambient i animals: treballar perquè hi hagi remats que efectuïn aclarides als boscos, incorporació de papereres per a residus dels gossos...

Darrera actualització: 8.04.2022 | 11:34