El PSC de la Torre de Claramunt aconsegueix modificar les ordenances per ajudar les famílies i promoure la instal·lació de plaques fotovoltaiques

Dilluns, 15 de novembre de 2021

El grup del PSC de la Torre de Claramunt ha aportat una bateria de propostes per a que es sotmetessin a consideració en el debat de les ordenances fiscals pel proper any al municipi. Fins a l’hora d’inici del ple, el govern de Junts no s’havia pronunciat al respecte, així que durant el transcurs del Ple es va celebrar un recés a micro tancat per debatre les propostes.

Finalment els socialistes han aconseguit que es modifiqués un clàusula de la bonificació de famílies nombroses en l’IBI en la qual s’estipulava que només podrien optar a la ajuda les famílies amb habitatges inferiors a 120m2, ampliant-ho a 150m2 una vegada estudiades les característiques de les vivendes del municipi. Per altra banda, el PSC també ha aconseguit que es puguin acollir a les bonificacions per instal·lacions de plaques fotovoltaiques els residents que tinguin el seu segon habitatge al municipi. Amb aquesta mesura es busca incentivar l’aposta per les energies renovables en la lluita contra l’emergència climàtica, punt clau dels socialistes en la promoció de l’energia verda.

Per altra banda, el PSC ha sol·licitat el compromís per part de l’Ajuntament d’estudiar durant aquest exercici, l’impacte que pot tenir, introduir un nou varem per renta per famílies amb vulnerabilitat per les ordenances de 2023.

“Recordeu que aquestes notícies són transcrites literalment, tal qual es reben del grup polític en qüestió. Són articles d’opinió que no tenen perquè coincidir amb les opinions del grup de govern"

Darrera actualització: 7.04.2022 | 21:28