El PSC denuncia que el govern de la Torre vol gastar 1 milió d’euros per moure uns metres la piscina municipal

Dilluns, 15 de novembre de 2021

El grup del PSC a la Torre de Claramunt ha mostrat la seva “alarma” pel fet que el govern de Junts del municipi vulgui gastar 1 milió d’euros en enterrar l’actual piscina i fer-ne una de nova a tan sols uns metres de distància de l’actual. Els socialistes reclamen una rectificació urgent al govern de Jaume Riba perquè aquesta operació “no té cap sentit” i “és inadmissile gastar 1 milió d’euros en desfer una pisicna que funciona per fer-la de nou a tan sols uns metres de l’actual. No té cap sentit ni lògica”.

La portaveu del grup, Carla Suárez, ha demanat l’informe que justifica aquesta “enorme” despesa i conèixer els detalls d’aquesta decisió que fins ara, el govern mai havia explicat. Recorden que representaria una quarta part del pressupost del municipi. Davant les justificacions del govern de Junts que ho fa per seguretat, el PSC reclama que si aquest és el problema es posi una tanca a l’actual piscina o inclús una cúpula per tal de poder utilitzar el recinte amb altres finalitats, com es el cas dels balls i festes que es duen a terme en un altra horari. Una actuació, afirmen, que “tot i ser costosa, estaria molt per sota del més del milió d’euros que costarà el seu trasllat”.

El PSC també ha enumerat un seguit d’inversions que es podria realitzar en els diferents nuclis amb el milió d’euros que el govern vol destinar a enterrar la piscina actual i fer-ne una de nova. La prioritat és donar servei a tots els nuclis del municipis, amb un milió d’euros es podrien fer un munt d’accions per millorar els nuclis i estar al servei de la gent.

El grup socialista denuncia la “manca de transparència a l’hora de conèixer projectes d’aquesta quantia i la falta d’anticipació per a poder arribar a un consens amb totes les forces polítiques”.

“Recordeu que aquestes notícies són transcrites literalment, tal qual es reben del grup polític en qüestió. Són articles d’opinió que no tenen perquè coincidir amb les opinions del grup de govern"

Darrera actualització: 7.04.2022 | 21:33