Sortida pre-nadal a Salou, Falset i visita a les fàbriques: Turrons Vicens i la Rifacli

Del 1 al 2 de desembre de 2018 a les 00.00 h

DIA1:  Parada a Cervera , al restaurant Novadis on  esmorzararem. A les 10h.  visitarem la fàbrica de torrons Vicens  a Agramunt i tindrem temps lliure per poder comprar els torrons per aquest Nadal. Al migdia arribarem a l'Hotel Casablanca *** a Salou , on dinarem i tindrem la tarda lliure i al vespre Sopar i ball.

DIA 2: Després d'esmorzar sortirem cap a Falset on  gaudirem d’una visita teatralitzada de la Cooperativa Falset Marçà, amb degustació inclosa. Tonarem a l’ hotel de Salou a dinar  i  de tornada cap a casa passarem per Montblanc per vistar la fàbrica de galetes Rifacli on farem una breu parada per degustar els seus productes .

Preu excursió tot inclòs 110€ habitació doble, 125€ habitació individual. El preu de menors (de 4 a 12 anys) és de 95€ compartint habitació amb 2 adults. Per apuntar- se caldrà fer el pagament ÍNTEGRE, i aportar el DNI. En el cas de fer reserva per a més persones, caldrà portar la documentació i abonar l’ import total del nombre de persones que reservi. Places limitades. Data límit per apuntar-se  16 de novembre, a les oficines de l‘ Ajuntament.  NO S’ACCEPTARAN RESERVES PER TELÈFON. Les persones no empadronades es poden apuntar en llista d'espera, i no han de pagar res fins que se'ls confirmi que podran venir a l'excursió. Només es faran devolucions en casos molt justificats.  Recordem que es pot fer el pagament amb targeta.

Darrera actualització: 15.11.2018 | 14:22