Sortida a Saragossa 28 i 29 de setembre

Del 28 al 29 de de setembre de 2019 a les 00.00 h

PRIMER DIA: Després de la parada a Vilasana on haurem esmorzat , arribarem a Saragossa per acomodar- nos a l’hotel EUROESTAR ZARAGOZA ****   i tindrem tota la tarda lliure per gaudir del casc antic 

SEGON DIA: Després de l’esmorzar voltarem amb un guia que ens ensenyarà el “Palacio de la Alfarería” , i ens explicarà la història de diferents monuments i edificis de la ciutat de Saragossa des de l’autocar,  fins l’hora de marxar a dinar que ho farem a Alfajarín i de retorn pararem  a Fraga.

Preu excursió tot inclòs 110€ habitació doble, 125€ habitació individual, i 95€ per a menors ( de 4 a 12a.) compartint habitació amb 2 adults.  Per apuntar- se caldrà fer el pagament ÍNTEGRE, i aportar el DNI. En el cas de fer reserva per a més persones, caldrà portar la documentació i abonar l’import total del nombre de persones que reservi. Data límit per apuntar-se 6 de setembre, a les oficines de l‘Ajuntament. NO S’ACCEPTARAN RESERVES PER TELÈFON. Les persones no empadronades es poden apuntar en llista d'espera, i no han de pagar res fins que se'ls confirmi . Només es faran devolucions en casos molt justificats. Recordem que es pot fer el pagament amb targeta. L’Ajuntament es reserva el dret de canviar l’ititnerari o algun horari en cas de circumstàncies alienes a la nostra voluntat, comunicant tal canvi prèviament.

SORTIDES de : PINEDES 7:15h. ESPOIA 7:30h LA TORRE 7:45h

Darrera actualització: 27.09.2019 | 11:46