Exhibició tradicional xinesa de les diferents tècniques del tai-xi a Pinedes

Del 6 al 10 de juny de 2018 (De 10.00 h a 14.00 h)

El nucli de Pinedes de l'Armengol de La Torre de Claramunt es prepara per acollir el pròxim diumenge 10 de juny una gran exhibició cultural de Tai-xi amb la participació de clubs provinents de tot Catalunya.
La trobada serà una festa de color que comptarà amb ambientació pels carrers i inclús amb els tradicionals dracs xinesos, amb música i balls tradicionals.
La cita és a la plaça de la Piscina de dos quarts d'onze del matí a dos quarts d'una del migdia. És una activitat gratuïta i està pensada perquè tothom del poble hi pugui participar i gaudir.

 

L'activitat està organitzada per l'APVPA, Associació de Propietaris i Veïns de Pinedes de l’Armengol, i la col·laboració de l'Ajuntament. L'entitat és la primera vegada que organitza aquesta trobada per a la qual ha aconseguit la participació de reconeguts grups de tai-xi com l'Escola de Tai-xi Joan Jinyang, International Taiji Quan Kung Fu, Association ITKA Spain, Xuaxing Arts Group Barcelona i Asociation International Tai-Chin-Chuan & Chi Cung.

El Tai-xi és un art marcial xinesa i els seus practicants afirmen que els proporciona molts beneficis, incloses millores en la salut i la longevitat. El tai-txi comprèn una sèrie de moviments lents, i és practicat cada matí per grups de gent en centenars de parcs per tota la Xina i, cada cop més, en altres parcs de tot el món. En les classes de tai-txi s'ensenya a conèixer el mateix equilibri i el que l'afecta, a reconèixer iguals dins dels altres, i l'estima del valor pràctic en la capacitat de moderar comportaments extrems i l'actitud en els nivells mentals i físics.

Darrera actualització: 06.06.2018 | 18:20