Excursió 26 i 27 amb calçotada !

Del 1 al 14 de març de 2022 a les 00:00

PRIMER DIA: Parada a Vallirana per esmorzar i seguirem el viatge cap a CAMBRILS on ens acomodarem i dinarem a l'hotel Tryp Sol Cambrils ****. A la tarda agafarem un trenet turístic que ens passejarà pels diferents carrerons de Cambrils i la resta de la tarda serà lliure per gaudir de la ciutat. Acabarem el dia amb sopar a l’hotel i animació.

SEGON DIA: Després d’esmorzar sortirem cap a RIUDOMS on farem una visita guiada al museu Marc Vidal de cotxe clàssics d’època i farem un tastet de cava. Tornarem a Vallirana on podrem gaudir d’una gustosa CALÇOTADA. 

Preu excursió tot inclòs 120€ habitació doble, 135€ habitació individual, i 100€ per a menors ( de 4 a 12a.)  compartint habitació amb 2 adults.   Per apuntar- se caldrà fer el pagament ÍNTEGRE, i aportar el DNI. En el cas de fer reserva per a més persones, caldrà portar la documentació i abonar l’import total del nombre de persones que reservi. Data límit per apuntar-se 4 de març al centre social St.Joan Baptista. NO S’ACCEPTARAN RESERVES PER TELÈFON. Les persones no empadronades es poden apuntar en llista d'espera, i no han de pagar res fins que se'ls confirmi . Només es faran devolucions en casos molt justificats. Recordem que es pot fer el pagament amb targeta.   L’Ajuntament es reserva el dret de canviar l’ititnerari o algun horari en cas de circumstàncies alienes a la nostra voluntat, comunicant tal canvi prèviament.

Darrera actualització: 15.03.2022 | 11:01