El festival internacional de folklore de Catalunya fa una parada a Vilanova d'Espoia el 14 de setembre

Dissabte, 14 de setembre de 2019 de 19.00 h a 21.00 h

ADIFOLK, L'associació per la Difusió del Folklore, dins del Festival  internacional de folklore de Catalunya, farà una parada a Vilanova d'Espoia fent una actuació a l'escola Torrescasana el dissabte 14 de setembre a les 19h a l'escola Torrescasana.

Un any més fan el recorregut arreu del territori per fer arribar a moltes poblacions la possibilitat de gaudir de les diferents formes de folklore d’altres països. 
Durant deu dies del 6 al 15 de setembre, aplegaran centenars d’espectadors a l’entorn de les 47enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, en aquesta edició amb grups vinguts de la República de Baixkíria, de la Índia, de Mèxic, d’Euskadi, de les Illes Balears i de Catalunya. 

A les 18h hi haurà una cercavila de gegants pels carrers de Vilanova d'Espoia i juntament amb la colla de caramelles faran cap a l'escola TORRESCASANA  on podrem gaudir de l'epectacle folklòric ADIFOLK.

ADIFOLK, com a organitzadors d’aquestes Jornades, us convida a participar-hi i vol agraïr l’ajut de les diferents associacions, ajuntaments i institucions, ja que entre tots fem possible la consolidació d’aquest festival. 

Us esperem a Vilanova d'Espoia !

Darrera actualització: 09.09.2019 | 11:01