Concurs de Pintura Riu d'Agost i La Malesa 2021

Del 30 de març al 23 d’abril de 2021 de 00:00 a 10:00

Poden participar-hi tots els artistes aficionats a la pintura.
S’establiran tres categories, la Categoria infantil : de 0 a 12 anys, Categoria juvenil : De 13 a 17 anys, Categoria adult : a partir de 18 anys
El procediment serà lliure en totes les tècniques pictòriques i el tema a pintar serà EL RIU D’AGOST i LA MALESA de La Torre de Claramunt  i en el cas que la imatge no correspongués a la temàtica, quedaria directament fora de concurs.
Cada concursant presentarà una sola obra i les mides d'aquesta seran com a mínim de DINA3 (30cm*40cm)  i es lliuraran sense emmarcar.
Durant la setmana del 5 al 16 d’abril els participants es podran inscriure a l’Ajuntament  de La Torre de Claramunt demanant cita prèvia i aportant les obres SENSE SIGNAR, que seran marcades per darrera amb el segell de l’Ajuntament.
El darrer dia per presentar l’obra serà el 16 d’Abril a les 14h.
El  jurat, membres professionals de la pintura, donaran el seu veredicte final el 23 d’Abril a les 10:00h i es penjaran al facebook i a l’Instagram de l’Ajuntament. El resultat serà inapel·lable.
Les obres guanyadores quedaran en propietat de l’Ajuntament, així com els drets.
Les obres no premiades podran ser recollides en el mateix Ajuntament durant el mes de maig, amb cita prèvia , mostrant el resguard de la inscripció, en cas contrari passaran a disposició de l’Ajuntament.
Durant el transcurs del concurs, l’organització tindrà la màxima cura de la conservació de les obres, però no es farà responsable dels possibles danys.
La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.
L’organització es reserva el dret de resoldre qualsevol aspecte que no hagi estat previst en aquestes bases, així com els drets de reproducció de les obres premiades en aquest concurs.
Els premis seran els següents  i es podran recollir a l’Ajuntament el 30 d’abril . Categories :
Infantil : 1er premi 150€, 2on premi de 75€ en vals .
juvenil : 1er premi de 200€ i 2on premi de 100€
Adult : 1er premi de 300€ i 2on premi de 200€

Darrera actualització: 30.03.2021 | 13:54