Cambrils i Tortosa amb passejada per l’Ebre 28 i 29  de Març.

Del 28 a les 09.00 h al 29 de febrer de 2020 a les 00.00 h

Sortides de : PINEDES 7:30h. ESPOIA 7:45h LA TORRE 8:00h

PRIMER DIA: Parada en Santa Margarida i els Monjos per esmorzar i sortirem per anar a Roc de Sant Gaietà on visitarem un del museus més importants de radios, propietat de Luís del Olmo. Seguirem el viatge fins a CAMBRILS on ens acomodarem i dinarem a l'hotel Tryp Sol Cambrils ****. La tarda serà lliure per gaudir de Cambrils i els seus carrers. Acabarem el dia amb sopar a l’hotel i animació.

SEGON DIA: Després d’esmorzar sortirem cap a TORTOSA on farem una visita guiada completant la visita amb un magnífic passeig en lo sirgador pel riu Ebre i tornarem a l’hotel a dinar.

Preu excursió tot inclòs 110€ habitació doble, 125€ habitació individual, i 95€ per a menors ( de 4 a 12a.) compartint habitació amb 2 adults.  Per apuntar- se caldrà fer el pagament ÍNTEGRE, i aportar el DNI. En el cas de fer reserva per a més persones, caldrà portar la documentació i abonar l’import total del nombre de persones que reservi. Data límit per apuntar-se 28 de febrer, a les oficines de l‘Ajuntament. NO S’ACCEPTARAN RESERVES PER TELÈFON. Les persones no empadronades es poden apuntar en llista d'espera, i no han de pagar res fins que se'ls confirmi . Només es faran devolucions en casos molt justificats. Recordem que es pot fer el pagament amb targeta. L’Ajuntament es reserva el dret de canviar l’ititnerari o algun horari en cas de circumstàncies alienes a la nostra voluntat, comunicant tal canvi prèviament.

Darrera actualització: 03.03.2020 | 11:06