29 i 30 excursió a Sort-Vielha i Banyeres de Luchón

Del 29 al 30 de setembre de 2018 a les 00.00 h

Dia 29 :Parada a prop de Mollerussa per esmorzar. Seguirem fins a  Sort on disposarem de temps per  qui desitgi comprar loteria de la bruixa d’or, i dinarem per la zona. Després de la sobretaula seguirem pel Port de la Bonaigua gaudint dels magnífics paisatges fins Vielha, on ens acomodarem a l'hotel Husa Tuca ****.

Dia 30: Després de l'esmorzar sortirem fins Bagneres de Luchón on en un trenet turístic farem una passejada per gaudir dels seus paisatges i la bonica població. Tornarem a vielha per dinar al mateix hotel i  tornarem pel túnel cap el nostre destí

Preu excursió tot inclòs 110€ habitació doble, 125€ habitació individual. El preu de menors ( de 4 a 12 anys) és de 95€ compartint habitació amb 2 adults. Per apuntar- se caldrà fer el pagament ÍNTEGRE , i aportar el DNI. En el cas de fer reserva per a més persones, caldrà portar la documentació i abonar l’ import total del nombre de persones que reservi. Places limitades. Data límit per apuntar-se 10 de setembre, a les oficines de l‘ Ajuntament. NO S’ ACCEPTARAN RESERVES PER TELÈFON. Les persones no empadronades es poden apuntar en llista d'espera, i no han de pagar res fins que se'ls confirmi que podran venir a l'excursió. Només es faran devolucions en casos molt justificats. Recordem que es pot fer el pagament amb targeta.

Darrera actualització: 10.08.2018 | 13:36