Notícies

 • folklore 2019 Vilanova d'Espoia ha gaudit d'una de les Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya 16 de setembre de 2019

  Des del 6 de setembre i fins el passat diumenge 15, una quinzena de poblacions de Catalunya han acullit amb més de 150 artistes i participants, la 47ª edició de les Jornades Internacionals Folklòriques (JIF) de Catalunya i dissabte 14 de setembre el nucli de Vilanova d'Espoia de La Torre de Claramunt va agafar el relleu del lema “La dansa dels pobles pel nostre poble” amb més de 300 persones que van poder gaudir de l'acte.

 • reunió forestals Reunió sobre la restauració i la gestió forestal per prevenció d’incendis que promou la Diputació 13 de setembre de 2019

  Dijous 12 de setembre, va tenir lloc al centre social Sant Joan Baptista de La torre de Claramunt, una reunió per part de la Diputació de Barcelona. El nucli de la reunió va ser sobre les actuacions a fer a la zona afectada per l’incendi a la muntanya de Miramar i la seva restauració.

 • assessorament beques 2019 Acompanyament en la tramitació de beques d'estudis postobligatoris 10 de setembre de 2019

  Des del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Capellades juntament amb l’Oficina Jove de l’Anoia es torna a oferir el servei gratuït d’acompanyament en la tramitació de beques a estudis postobligatoris. D’aquesta manera, els i les estudiants i les seves famílies es podran informar de quines opcions tenen i quins són els tràmits que hauran de fer acompanyats d’un professional expert en la matèria.

  L’acompanyanament es farà durant els divendres de setembre en horari de matí i tarda. Les persones interessades en sol·licitar beca o rebre més informació, poden posar-se en contacte enviant un missatge de whatsaap al número 679.964.684 (Alícia, tècnica de joventut) o enviant un correu electrònic a abenito@anoiajove.cat

 • Nou tràmit de comunicació de dades al registre general d'animals de companyia 2 de setembre de 2019

  La Generalitat de Catalunya ha modificat el tràmit i ha actualitzat els formularis de comunicació de dades al Registre general d'animals de companyia.
   

 • beques i ajuts torre de claramunt Convocatòria d'ajuts escolars 2019-2020 14 de juny de 2019

  S' obre el període per sol.licitrar les diferents beques . Els terminis són els següents : 

  Més informació al tauler electrònic d'anuncis de l'Ajuntament. On podreu consultar les Bases i veure els corresponents anuncis. 

   

Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38
Darrera actualització: 12.05.2016 | 12:38