L'alumnat de Cicle Inicial va resoldre dubtes sobre el manteniment i cura dels boscos de La Torre de Claramunt

Dimecres, 13 de desembre de 2023

El passat divendres 30 de novembre, l'alumnat de Cicle inicial de l'escola La Torre, va fer una sortida a l'ajuntament per fer unes preguntes a l'alcalde  sobre el manteniment i cura dels boscos de la Torre.

L'alcalde va contestar totes les preguntes que havíen preparat a l'aula  i amb les seves respostes van poder aclarir els dubtes que teníen i completar el projecte. 
Aquesta visita s'emmarca dins del projecte de medi “Objectiu la Torre 2030” i està relacionat amb l’ODS 15 Ecosistemes terrestres

Aprofitant la visita, l’alumnat va fer la proposta de dues accions per conscienciar a tot el poble sobre la importancia de la cura del nostre entorn. 
Una de les propostes va ser penjar un decàleg sobre com tenir cura del bosc pensat i creat pels propis alumnes, i que en breu es penjarà en diferents punts del Municipi on hi ha entrades al bosc.

La segona proposta va ser organitzar  una campanya de recollida de brossa en família que es realitzarà el 14 de desembre.

Va ser una experiència molt enriquidora per a tots/es, i l'escola va voler donar les gràcies a l'Ajuntament i a l'alcalde, Jaume Riba, per fer possible aquesta activitat.

Darrera actualització: 13.12.2023 | 12:37