Enquesta sobre la transformació d'espai d'estacionament del Passatge de la Garça, (pendent d'execució)

Divendres, 15 de gener de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de La Torre de Claramunt va detectar que al Passatge de la Garça situat al nucli de la Torre, existeix actualment un problema d’aparcament dels vehicles de les 9 cases unifamiliars que es troben allà, ja que només es disposa de 4 places d’aparcament.

S'ha enviat una carta a tots els afectats, i s’ha preguntat per la possibilitat de prohibir l’aparcament a fi de minimitzar els sorolls dels vehicles al passar i a bé de facilitar l’accés dels equips d’emergència sanitària i d’altres en cas de necessitat o bé mantenir-ho com ara.
Les respostes havien de ser retrnades màxim el 23 de desembre de 2020. El resultat ha estat d'empat, amb quatre vots a favor, quatre en contra, i un d'ells amb les dues opcions marcades, i per tant indiferent.

Mirant per la seguretat de les persones i a bé de facilitar l’accés dels equips d’emergència sanitària i d’altres en cas de necessitat, l’Ajuntament ha volgut prendre part  i resoldre l'empat decidint convertir el Passatge de la Garça en zona  prohibida d'aparcament , i  només poder-hi accedir en vehicle per carregar i descarregar .

Darrera actualització: 03.10.2022 | 11:11