Amb la instal.lació dels elements de la Segona fase del Parc del Mil.leni finalitzen els III processos participatius 2021-22

Divendres, 2 de setembre de 2022 a les 00:00

Avui 2 de setembre el Parc del Mil.leni situat al nucli de La Torre, pot gaudir d'una segona remodelació del parc del Mil.leni que a la vegada és el pati de l'escola.

Aquest va ser un dels dos projectes que van aconseguir més vots dins dels pressupostos participatius del 2021-22, juntament amb l’habilitació d’un local per als joves que ja va ser inaugurat durant la Festa Major d'enguany.

La proposta de la Segona fase del Parc del Mil.leni/ pati de l'escola La Torre, consisteix en col·locar una estructura de fusta que disposa de caseta amb tobogan, rocòdrom, zona de refugi amb bancs per a infants de 3 a 12 anys. Al costat  un tipi per als més menuts amb taules de pícnic a més, s'hi han instal.lat  altres elements per fomentar la biodiversitat del parc a través de la col·locació de caixes niu per a ocells i hotels d'insectes.

Per la realització dels dos projectes s’hi han destinat 35.000 euros del pressupost municipal.

Així doncs, avui 2 de setembre, es donen per finalitzats els III processos participatius i l'Ajuntament començarà a treballar en la quarta edició 2022-23

 

Darrera actualització: 02.09.2022 | 14:49