Ple de la corporació 11 de novembre de 2020

Dimecres, 11 de novembre de 2020

A 11 de novembre de 2020 es va celebrar el ple municipal en sessió extraordinària de forma telemàtica i amb emissió en directe pel canal de youtube de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

Hi han assistit : Sr. Jaume Riba Bayo (Junts), Sr. Andreu Siñol Quintana (Junts), Sra. Ana Madrid Jiménez (Junts), Sra. Mª Teresa Maruny Pomares (Junts), Sr. Francesc Xavier Comes Ferrer (Junts), Sra. Carla Suárez Nieto (PSC-CP) Sr. Manuel Coca Rodríguez (PSC-CP), , Sr. Joaquim Morales Mestres (ERC-AM) i Sra. Mónica Tomàs Tort (ERC-AM)  i el secretari: Sr. Lluís Colau Asensio. Va estar absents el Sr. José A. Martín Fernández (PSC-CP), per motius de salut .

Es va seguir l'ordre del dia amb l'entrada a l'aprovació per unanimitat de l'acte anterior, el  del 19 d'octubre de 2020 .

Seguint amb el punt número dos, a Despatx d’Alcaldia, l’Alcalde informa de l’aprovació de noves ajudes de fins a 750,00.-€ a bars i restaurants del municipi que han hagut de tancar després del segon confinament decretat per motiu del rebrot del COVID-19 , per tal d’afavorir la seva reobertura .

En el punt numero tres sobre l' Aprovació de la Compte General a data 31/12/2019 i vist l’informe de la Comissió Especial de Comptes respecte el Compte de General de la Corporació Municipal 2019 emès en data 16/09/2020, s'aprova amb 8 Vots a favor (GM de JxLT i ERC) i 2 abstencions: 2 (GM del PSC).

 En el punt número 4 de l'ordre del dia, es va proposar aprovar el canvi de nom i de numeració de l’antic tram est del C/. Alt de la Serra pel nom de C/. De la República, 
resultat d' un procés participatiu que es va realitzar als veïns afectats . Tot i tenir en compte comentaris dels membres del  grup municipal del PSC, en contra del resultat obtingut, el resultat final de la votació va ser 8 vots a favor (GM de JxLT i ERC) i 2 vots en contra (GM del PSC).

En el punt número 5 referent a la sol·licitud de prorroga pel conveni de seguretat viaria amb Servei Català del Transit es proposa a la Corporació demanar al Serveis Català del Trànsit la prorroga dels esmentats convenis per 4 anys mes .

Es debaten diferents punts sobre aquest tema i finalment es posa la proposta a votació amb el vot unànime dels membres de la corporació presents a l’acte.
No havent-hi mes punts a l’ordre del dia, l’Alcalde-President aixeca la sessió a les 21:35h.

Si es volen obtenir més detalls sobre les sessions de ple es poden visualitzar al canal de youtube de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt , a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 9.03.2021 | 10:46