Salutació de l'Alcalde

Jaume Riba Bayo

En nom de tot el Consistori, que tinc l’orgull i l’honor de presidir, us dono la benvinguda al web municipal de La Torre de Claramunt, i us convido a visitar-la per apreciar-ne la qualitat i la dimensió.

La Torre de Claramunt data del s.XVIII, amb una història que ens situa en l’època dels ibers, i de la que encara se’n conserven unes sitges ibèriques.
És un poble tranquil envoltat de vinyes i boscos, que pot gaudir com pocs, d’un atractiu turístic sense referent  i amb tot allò que tothom en desitjaria, com la varietat dels seus paisatges, rutes de camins on es poden trobar barraques de pedra seca, el nostre Riu d’Agost, un riu que creua per la Malesa  i acaba a la riera de Carme, vint fonts naturals situades a diferents punts del Municipi i algunes d’elles que encara brollen per l’ús de cultius, i una varietat infinita de vegetació que li dona un color especial.

Som un municipi modern, present activament a totes les xarxes socials per informar de forma transparent, ràpida i directa a la població, i al cap davant la nostra web, actualitzada contínuament i treballada de manera eficient per bé que hi trobeu de manera fàcil tot allò que us calgui de qualsevol dels serveis que s’ofereixen cobrint amb totes les necessitats que estiguin al nostre abast.

La web municipal www.torredeclaramunt.cat està reconeguda pel Segell Infoparticipa atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública dels webs municipals, i no ens conformem amb això, ja que la nostra voluntat és la de seguir treballant pel compliment exhaustiu de tots els criteris de transparència i poder estar sempre al capdamunt d’aquesta llista.

Estic convençut que tots els torredans i torredanes podran sentir seva aquesta web que fa més propera la comunicació entre l’Ajuntament i la ciutadania, augmentant així l’orgull de pertinença a La Torre de Claramunt.

Jaume Riba i Bayo
L'Alcalde
ribabj@diba.cat

Darrera actualització: 22.03.2021 | 11:06
Darrera actualització: 22.03.2021 | 11:06