Campanya Sóc Responsable, d’esterilització i identificació d’animals de companyia

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt volem fomentar la identificació i l’esterilització del major nombre d’animals de companyia (gats, gossos, fures i conills) i és per això que us fem recordatori  que la campanya Sóc Responsable, d’esterilització i identificació d’animals de companyia que realitza FAADA (Fundació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals) a preus reduïts arriba a la seva 10a edició, i que estarà oberta tot l’any.

Els propietaris dels animals que vulguin participar, han d’inscriure’s a la pàgina web http://socresponsable.org/  per tal de rebre el codi que han de presentar al veterinari que triïn del llistat que trobareu a la mateixa web.
També hi podreu consultar els preus màxims establerts amb IVA inclòs, per animals sense cap anomalia i sense la medicació post-operatòria.

Identificar i esterilitzar el teu animal és beneficiós : 

  • Per a tu: perquè t’estalviaràs molèsties i diners en el futur.
  • Per al teu animal: perquè gaudirà de millor salut física i psicològica.
  • Per a l’espècie canina i felina: perquè ajudaràs a mantenir el control de la població i a disminuir els abandonaments.
  • Per a les entitats protectores: perquè ajudaràs a disminuir l’entrada d’animals als refugis i centres d’acollida.
  • Per a la societat: perquè els animals abandonats poden representar un perill per a ells mateixos i per a les persones, perquè la gestió dels abandonaments genera despesa pública, perquè fomentar el respecte envers els éssers vius ens dignifica com a persones.
Darrera actualització: 08.03.2021 | 11:40