Qüestionari a la gent gran per treballar al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

Divendres, 24 de maig de 2019 a les 00:00

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, a través de la Direcció General de Famílies i de les direccions dels Serveis Territorials, dona suport al CGGCat en la preparació del 8è CNGG.

L’objectiu del qüestionari és recollir la pluralitat de realitats, opinions i aportacions de les persones grans per poder confeccionar unes ponències que incloguin la diversitat de situacions personals, per complir un dels objectius del Congrés, que és la promoció de la participació de les persones grans en el procés.

Les respostes al qüestionari donaran una panoràmica de la realitat diversa de les persones grans de Catalunya. Es recolliran les opinions i reflexions per a cadascuna de les dues ponències que es treballaran al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran: “El present de les persones grans: drets i deures” i “Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment”.

L’acte tindrà lloc el 25 d’octubre de 2019 i, a fi de poder aportar el màxim d’opinions de les persones grans del territori català, es demana que aquestes persones puguin fe runa lectura de les dues ponències i respondre els qüestionaris abans del 26 de juny, inclòs.

Instruccions:

  1. Cal omplir PREFERENTMENT els qüestionaris a la pàgina web del Congrés <ja.cat/8congres>, en concret aquest enllaç <http://bit.ly/ponenciaA> per a la ponència A i aquest enllaç <http://bit.ly/ponenciaB> per a la ponència B.
  1. Si es decideix imprimir el document en paper, preguem que es contesti i es porti al seu ajuntament on la poden recollir i fer-la arribar al Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal de l’Anoia.
Darrera actualització: 24.05.2019 | 13:59