Cancel·lada la FESTA MAJOR de La Torre de Claramunt, Vilanova d'Espoia i Pinedes de l'Armengol

Dimarts, 16 de juny de 2020 a les 00:00

Seguint amb el criteri establert amb la presa de decisió de la no obertura de la piscina, davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus i l'estat d'alarma decretat pel Govern, l'Ajuntament de La Torre de Claramunt finalment ha decidit suspendre la Festa Major de La Torre que estava prevista, com cada any, al voltant de la revetlla de Sant Joan.

El consistori ha reconegut que, tot i  estar en fase 3, ha d'actuar "pensant en la salut i la seguretat dels ciutadans" i que seguint la línia d'altres ajuntaments de la zona prefereix evitar actes festius multitudinaris, que impliquin una gran concentració de gent  com és el cas de la festa major que acull a molta gent durant els diferents espectacles que s’hi ofereixen, com el sopar de germanor, els diferents concerts, balls, activitats infantils, activitats aquàtiques, etc.

Aquest any no seria possible seguir amb aquest model de festa i de participació tenint en compte la implementació de les normatives actuals al respecte dels actes culturals i festius, com la seguretat de la ciutadania, les distàncies socials, els aforaments dels diferents espais . Es per aquests motius  que s’ha considerat suspendre la tradicional Festa Major.

Tanmateix avançar- vos que tot i la incertesa sobre la situació de l’estat d’alarma en els propers mesos , i en prevenció de possibles brots de la pandèmia, s’anul·len també  les festes majors de Vilanova d’Espoia i de Pinedes de l’Armengol, previstes com sempre a l'entrada del mes d'agost.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:07