Divendres 31 de juliol va finalitzar amb èxit el casal d'estiu 2020

Dilluns, 3 d’agost de 2020

El casal d'estiu d'enguany a La Torre de Claramunt gestionat i organitzat per l'empresa Anima'ns va finalitzar divendres passat amb molt bons resultats de participació, tot i i tenint en compte la situació complicada i delicada provocada per la crisi sanitària a conseqüència de la covid 19 .

L'empresa Animan’s amb coordinació prèvia amb la tècnica de joventut i el departament de cultura de l'Ajuntament, van adaptar-se a les mesures i protocols de seguretat i neteja estipulats  pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya (grups tancats de màxim 10 nens per monitor, ventilació i neteja de les instal·lacions, desinfecció del material, separació 2m distància a les aules i menjador, entrada esglaonada, presa de la temperatura als nens en arribar, rentat de mans en arribar i marxar i abans de menjar...). 

Aquest any, per facilitar l'aplicació de totes aquestes mesures, sobretot per les distàncies, s'ha realitzat el casal a les instal·lacions de l'escola La Torre.

Aquesta decisió ha facilitat també tenir més espais per les diferents activitats i sobretot espais per jugar amb aigua, donat que la mainada no han pogut gaudir com altres anys de les instal·lacions de la piscina.

El regidor d'ensenyament que ha estat al corrent des del primer dia de l’aplicació d'aquestes mesures de seguretat i higiene, ha volgut destacar "S'ha de felicitar el comportament de tots els nens i nenes que hi han participat i han respectat totes aquestes mesures preses en prevenció de possibles contagis, i gràcies al seu acompliment  ha pogut cloure el casal d'estiu sense cap incidència".

 

 

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:04