Notícies Covid-19

 • activitats 2020 El centres socials obriran les seves portes a partir del mes d'octubre 15 de setembre de 2020

  El 5 d'octubre, tornaran a funcionar les activitats que organitza l'Ajuntament i es realitzen als centres socials Sant Joan Baptista i Font de l'Armengol. Aquestes activitats aniran condicionades a la situació de la covid -19 en cada moment .

  Seguint les normatives d'aforament limitat, l'espai del bar del centre social Sant Joan Baptista, queda anul.lat fins a nou avís, tant com a servei de bar com d'estada.

  El servei de telecentre també queda tancat fins a nou avís.

 • casal estiu 2020 Divendres 31 de juliol va finalitzar amb èxit el casal d'estiu 2020 3 d'agost de 2020

  El casal d'estiu d'enguany a La Torre de Claramunt gestionat i organitzat per l'empresa Anima'ns va finalitzar divendres passat amb molt bons resultats de participació, tot i i tenint en compte la situació complicada i delicada provocada per la crisi sanitària a conseqüència de la covid 19 .

 • casos positius torre Informació dels casos positius per cornavirus a La Torre de Claramunt 24 de juliol de 2020

  En el següent enllaç que actualitza el departament de salut de la Generalitat que prové del pregistre RSAcovid19, podeu consultar els casos positius per coronavirus en municipis de més de 200 persones.

 • Començarem les activitats dels centres socials al setembre 17 de juliol de 2020

  Comencem de nou les activitats als centres socials de la Torre i de Pinedes de l'Armengol  a partir del setembre !

 • revetlla sant joan L'Ajuntament de La Torre de Claramunt us desitja una MOLT BONA ESPECIAL REVETLLA DE SANT JOAN! 18 de juny de 2020

  Aquesta revetlla de Sant Joan serà diferent a totes les viscudes fins ara, però es pot aconseguir gaudir -ne igual respectant  les mesures de prevenció adients!

  Enguany l'Ajuntament restringirà  espais específics, delimitats i degudament senyalitzats destinats al llançament de petards, i es troben en les següents ubicacions: 

  • Plaça Piscina a Pinedes de l'Armengol
  • La pista del parc del mil.leni i el pàrquing de Torresport
  • La Plaça a Vilanova d'Espoia
 • festa major Cancel·lada la FESTA MAJOR de La Torre de Claramunt, Vilanova d'Espoia i Pinedes de l'Armengol 16 de juny de 2020

  Seguint amb el criteri establert amb la presa de decisió de la no obertura de la piscina, davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus i l'estat d'alarma decretat pel Govern, l'Ajuntament de La Torre de Claramunt finalment ha decidit suspendre la Festa Major de La Torre que estava prevista, com cada any, al voltant de la revetlla de Sant Joan.

 • La Torre de Claramunt ha passat avui dilluns 15 de juny a FASE 3 de la desescalada 15 de juny de 2020

  Per a conèixer els canvis que afecten en aquesta fase, podeu accedir al següent enllaç on es troben les respostes a les preguntes i dubtes més freqüents en tots els àmbits :

   

 • piscina La Piscina de La Torre de Claramunt no obrirà les seves portes aquest any per primera vegada en la seva història. 9 de juny de 2020

  El consistori lamenta haver de prendre aquesta decisió i els prejudicis que causarà, però davant de la impossibilitat de fer complir les normes decretades pel govern espanyol, com a mesura de prevenció per un rebrot  o per la propagació del covid 19, i donat que la piscina és un lloc de socialització, i sobretot en el nostre municipi que és també un punt de trobada on passar les vacances d'estiu, finalment s'ha pres la decisió de no obrir aquest any  la piscina municipal perquè no podem garantir l’eficàcia i l’acompliment de les mesures sanitàries requerides.

 • casal estiu 2020 L’Ajuntament de la Torre de Claramunt engega un any més el casal d’estiu del municipal 5 de juny de 2020

  Enguany, es comptarà amb la coordinació de l’empresa Anima’ns Grup, una empresa anoienca i professional en l’àmbit del lleure i en l’àmbit esportiu, infantil i juvenil des de fa molts anys.

 • posposat La Torre de Claramunt suspèn temporalment el procés de pressupostos participatius 2019-2020 1 de juny de 2020

  La Junta de Govern aprova la proposta de suspendre temporalment la 2a edició de pressupostos participatius de la Torre de Claramunt en atenció a l’actual situació de crisi.

 • deures L’Ajuntament imprimeix materials educatius per a l’alumnat amb necessitats 28 de maig de 2020

  Des que les escoles del Municipi, l'escola La Torre i l'escola Torrescasana de Vilanova d'Espoia, es van tancar degut al confinament provocat per la pandèmica del covid-19, la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt, amb la coordinació dels diferents centres educatius, ha estat treballant per donar servei als alumnes de les dues escoles que no tenen al seu abast el material necessari per a poder realitzar amb normalitat les tasques que els mestres i tutors els envien des de les diverses plataformes virtuals.

   

 • joventut El servei de joventut no s’ha aturat durant el confinament! 25 de maig de 2020

  La tècnica de joventut ha seguit fent assessories personalitzades a les persones joves que ho han requerit, orientant en qualsevol àmbit segons les seves necessitats.

 • protecció civil La Torre de Claramunt és en FASE 1 de la desescalada 18 de maig de 2020

  Els territoris que aquesta mitjanit (18 de maig) s'incorporen a la Fase 1 són els que corresponen a les regions sanitàries de Girona, Lleida, la Catalunya Central i l'Alt Penedès i el Garraf.

  Així doncs, tenint en compte que el municipi de La Torre de Claramunt pertany a la comarca de l'Anoia i a la Regió Sanitària Catalunya Central, comuniquem que La Torre de Claramnt es troba en FASE 1 .

  Adjunt trobareu el document amb totes les respostes a les preguntes freqüents .

 • recollida aliments Gran èxit de participació en la campanya de recollida de productes d'alimentació i d'higiene pel banc d'aliments 18 de maig de 2020

  Divendres 15 de maig va finalitzar la campanya de recollida d'aliments destinada a  totes aquelles  famílies més vulnerables que sol.liciten aquest tipus d'ajuda mitjançant el servei de Serveis Socials que gestiona l'Ajuntament. 

   

 • ple telemàtic Primer ple ordinari en format telemàtic a La Torre de Claramunt 15 de maig de 2020

  El dimecres 13 de maig l’Ajuntament de La Torre de Claramunt va celebrar, per primera vegada, un Ple ordinari en format telemàtic a causa de la crisi del Coronavirus.

 • mesures econòmiques La Torre de Claramunt contempla un total de 84.500€ en mesures econòmiques per aquest any 2020. 14 de maig de 2020

  Des que va començar la crisi sanitària del covid-19 , l’Ajuntament de La Torre de Claramunt ha estat lluitant per pal·liar amb les conseqüències socio-econòmiques provocades per la Crisi Covid-19, amb una sèrie de mesures aplicades des del mes de març i que s’han vist incrementades en aquest darrer període amb un import de 47.100€.

   La recaptació anual prevista des de l'ajuntament per fer front a l'emergència sanitària serà de 300.000 euros menys, un 10% del que és habitual

Darrera actualització: 10.09.2020 | 11:11
Darrera actualització: 10.09.2020 | 11:11