II convocatòria de Pressupostos participatius 2019-20

Dijous, 10 d'octubre de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt impulsa els segons pressupostos participatius per tal que els ciutadans i les ciutadanes puguin proposar i decidir com invertir una quantitat d'euros establerta del pressupost municipal 2019-20. 

PARTICIPA ACTIVAMENT I DECIDEIX! Enguany destinarem 35.000€ del pressupost de 2020 per tal que tu i la resta de vilatans pugueu triar directament en què voleu invertir.
L’Ajuntament de la Torre de Claramunt segueix apostant per assolir una implicació activa i directa de la ciutadania en l’elaboració del pressupost d’inversions del municipi.

FES LES TEVES PROPOSTES - Del 23 de desembre de 2019 al 26 de gener de 2020.

El pressupost es repartirà en 2 projectes d’interès general i tenint en compte els diferents nuclis de població.

- Què és una proposta? Pot ser qualsevol actuació de competència municipal. Una nova inversió, una restauració, una compra de mobiliari.
Qui pot fer propostes? Qualsevol persona empadronada al municipi i persones amb segona residència. A què esperes?
Però... com? Caldrà omplir la fitxa de PROPOSTA que es podrà descarregar a través de la web o recollir al registre de l’Ajuntament o a través de la plataforma www.decidim-latorre/diba.cat que estarà operativa per poder adjuntar les propostes a partir del 23 de desembre.
Es podrà sol·licitar un suport tècnic a l’ajuntament per tal que la vostra proposta sigui ben ajustada a la realitat demanant dia i hora de visita.

VALORACIÓ DE LES PROPOSTES – Del 30 de gener al 30 de març

Un cop rebudes les propostes, els serveis tècnics amb el suport de la comissió ciutadana valoraran les propostes rebudes i determinaran la seva viabilitat.
Les propostes validades es faran públiques a través de diversos canals: web de l’Ajuntament, xarxes social i en paper on s’explicaran tots els projectes acceptats.... I aquí hi decideixes altre cop tu!

VOTA LES MILLORS PROPOSTES – (previst juny de 2020)  ES POSPOSA FINS A NOU AVÍS

- Com es votarà? A través de la plataforma www.decidim-latorre/diba.cat donant el teu suport a 2 de les propostes acceptades.
On es podrà votar? Des de casa o de forma presencial amb el teu DNI als espais municipals i horaris habilitats.
- Qui pot votar? Qualsevol persona empadronada a la Torre de Claramunt que el dia de la votació sigui major de 16 anys.
Quan es podrà votar? Durant el mes de juny, més endavant ja concretarem les dates. 

 

Darrera actualització: 05.06.2020 | 14:23