Biciletada popular 2018

Divendres, 28 de setembre de 2018

Diumenge 23 de setembre va tenir lloc la 21a Bicicletada Popular de la Torre de Claramunt que organitza anualment l'entitat Torrebikers.

L'acte va començar a les 10 del matí amb inscripció dels participants, entrega de dorsals i samarretes. Cap a les 11 vam fer el tret de sortida, els més petits van fer una petita volta i es van quedar al petit circuit que es va muntar per ells, en la plaça del Mil•leni, la resta van gaudir del tradicional recorregut de 8 kms per carrers i camins del municipi.

En arribar a la plaça,  l'organització va fer entrega de la bossa Aneto amb el seu bric de caldo i detalls d'empreses col·laboradores d'aquest acte, a continuació vàn recuperar forces amb un vermut popular i els tradicionals sortejos d'objectes cedits per comerços locals acabant l'acte amb la rifa de la , ja tradicional, bicicleta.

L' organització molt contenta i satisfeta per la gran participació comenta " Aquest acte no s'hagués pogut organitzar sense l'ajuda de tots els voluntaris, la col·laboració de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt, així com les aportacions que fan comerços locals i de tots els participants que any rere any gaudiu d'aquesta jornada amb nosaltres, Us esperem a tots l'any que bé!!!"

Adjut trobareu l' enllaç al youtube per veure un video representatiu de la bicicletada 2018

Darrera actualització: 15.10.2018 | 08:56