Col.loqui de “Com portar feina i crear oportunitats als municipis?”

Dilluns, 26 de novembre de 2018

Divendres passat l'alcalde Jaume Riba, va assistir a l'esmorzar col.loqui organitzat per a alcaldes i representatants de la societat civil de la comarca de l'Anoia a l’Adoberia Bella.
El col.loqui  sota el títol “Com portar feina i crear oportunitats als municipis?” intentava posar en comú el neguit i les preocupacions generals de la societat com és el benestar i la creació de llocs de treball, i com els representants dels municipis es troben davant d'aquest fet .

Hi van participat Marta Felip, Secretària General d’Empresa i Coneixement de la Generalitat; Marc Castells, president de la Diputació de Barcelona i alcalde d’Igualada; Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l’Anoia i alcalde de Masquefa, i Esteve Pintó, president PIMEC Catalunya Central.
Tot i que alguns indicis ens parlen que la darrera crisi ha desaparegut,  la realitat és que encara hi ha molts ciutadans que no ho han notat.La lluita per la creació d’ocupació és continua en totes les institucions polítiques i a tots els nivells.

Darrera actualització: 26.11.2018 | 09:54