Comunicació

Pàgina 1 de 96
 • opic febrer 2018 22 de febrer de 2018 Visita de l'Oficina mòbil d'Informació al Consumidor - Febrer  2018
  Programa d'informació i assessorament a la ciutadania en la defensa dels seus drets com a persones consumidores i usuàries 22 de febrer, en l'horari de 10:30 a 11:30 h. Davant del consultori mèdic.  
 • carnestoltes la torre 2018 17 de febrer de 2018 Carnestoltes la Torre de Claramunt 2018
  El Carnestoltes a la Torre de Claramunt es celebrarà el 17 de febrer. A partir de les 17h al centre social de la Torre de Claramunt  començarà la cercavila amb l' animació del grup de percussió "Atabalats" que guiaran, al ritme de tambors, cap el pavelló poliesportiu on hi haurà berenar per a tothom, seguidament del concurs de disfresses  i l'entrega de premis a partir de les 19h.  Com a novetat aquest any, l'Ajuntament proporcionarà taules i cadires per qui vulgui portar el sopar de casa i sopar al pavelló que romandrà obert fins les 23h.Hi haurà servei de bar i música .
 • carnestoltes pinedes 2018 17 de febrer de 2018 Carnestoltes a Pinedes de l' Armengol 2018
 • curs monitor lleure 2018 15 de febrer de 2018 Curs monitor del lleure gratuït
 • tallers cuina 2018 14 de febrer de 2018 tallers de cuina a la Torre, t'animes ?
  A la Torre de Claramunt, gràcies a l'espai de la cuina que ens cedeix l'escola CEIP la Torre, podrem aprendre o a millorar en el món de la cuina!!! Els  tallers es realitzaran els dissabtes de 10 a 12:30h , i tindran un cost de 8€ cadascun, amb la degustació del plat a l'acabar. 10 de març: Aprendrem a fer dos tipus d' arròs, un rissoto i un arròs fred amb salmó marinat  14 d'abril: entrants de festa originals, i fàcils 5 de maig: toca pizza però casolana 2 de juny: cuina d' aprofitament.  
 • balls saló 2018 12 de febrer de 2018 Classes de ball a la Torre de Claramunt i Pinedes
  A partir del mes de Març es faran classes de ball a la Torre de Claramunt i Pinedes, si surten un mínim d'inscripcions necessàries Es realitzaran classes de balls variats com salsa , merengue, chachachá, tango, ... i el que surti.... Les classes tenen un preu de 40€ la parella. Recomenable fer el curs amb una parella, però no és imprescindible. Inscripcions a l'Ajuntament (matins) o al centre social Sant Joan Baptista a la tarda.  
 • proyecto Himalaya 12 de febrer de 2018 Projecció del Proyecto Himalaya 2016, aventura de dos torredans al Nepal
  El pròxim 23 de febrer al Centre Social Sant Joan Baptista de La Torre de Claramunt, Sebas Santos Taboada i Sheila Jaular Chamorro, dos torredans amants dels esports a l’aire lliure i membres de l'Associació de Muntanya Riu d'Agost (AMRA) ens explicaran en una xerrada amb projeccions audiovisuals, l’aventura que dur a terme l’octubre de l’any 2016, un projecte solidari i esportiu que van anomenar “Himalaya 2016”.  
 • sant cugat ctt torre 12 de febrer de 2018 CTT LA TORRE CLARAMUNT (6) – UE SANT CUGAT (0)
  SENSE CONCESSIONS Clara victòria, l'aconseguida pel Ctt La Torre de Claramunt, davant el seu immediat perseguidor en la classificació, que permet al conjunt de l'Anoia d'una banda tenir un matalàs de dues victòries sobre el sisè classificat i a més seguir lluitant pels primers llocs de la classificació, després de la relliscada de l'últim desplaçament.
 • curs monitor lleure 8 de febrer de 2018 Curs de monitor del lleure gratuït per joves de 18 a 29 anys
  El Tresca Jove és un projecte de Fundesplai emmarcat i finançat pel programa de Garantia Juvenil de la Cambra de Comerç de Barcelona. Té com a missió afavorir el desenvolupament personal i la inclusió social i laboral de persones joves, a través de l’acompanyament, la formació i una primera experiència laboral, prevenint així la vulnerabilitat o deteriorament cap a situacions de risc social. El Tresca Jove s’adreça a joves de 18 a 29 anys beneficiaris o inscrits a la Garantia Juvenil.  
 • BAN NEVADES 8 de febrer de 2018 BAN Nevades febrer 2018
  JAUME RIBA I BAYO, Alcalde de l’Ajuntament La Torre de Claramunt, davant de possibles previsions meteorològiques per risc de nevades durant aquest hivern FAIG SABER: Que per evitar el perill que genera la neu per als vianants, especialment quan es glaça, i per la bona convivència, tots els veïns tenen l'obligació de netejar de neu la vorera que afecta les seves respectives façanes i propietats. L’objectiu és facilitar el pas de les persones i evitar riscos innecessaris. Així mateix es recorda la prohibició de tirar neu des dels terrats i teulades a la via pública.
 • tall endesa febrer 2018 7 de febrer de 2018 Altres punts afectats pel tall de suministrament d' avui 7 de febrer
  Informem d' uns altres punts que quedaran afectats pel tall de suministrament d' avui dia 7, de 12:00 a 14:30 i afectarà a les zones que s'indica de la Torre de Claramunt. 
 • Parlem 6 de febrer de 2018 Reunió de veïns oberta a tots els torredans i torredanes
  Tens algun dubte, queixa, suggeriment, consulta? L' Alcalde i els regidors  volen escoltar- te, per parlar- ne i millorar entre tots qualsevol aspecte del notre Municipi que es pugui millorar. Ara és el moment !. El divendres 9 de febrer a les 19:30h al centre social Font de l' Armengol  i el 16 de febrer a les 19:30 al centre social S. Joan Baptista a la Torre , es farà una convocatòria oberta a tots els ciutadans que tenen alguna cosa a dir. No hi falteu.
 • nou bibliobus 2018 5 de febrer de 2018 El nou bibliobús visita la Torre de Claramunt i Vilanova d'Espoia
  El nou bibliobús va visitar divendres 26 de Gener Vilanova d'Espoia i aquest divendres passat, 2 de febrer la visita la va realitzar a la Torre de Claramunt. El passat dissabte dia 20 de gener es va inaugurar el nou vehicle del Bibliobús Montserrat a Copons (Anoia). L'alcalde Jaume Riba i el regidor d'Ensenyament Manel Puig hi van assistir i van poder comprobar que gaudeix de tots els equipaments necessaris per oferir nous i millors serveis.    
 • situació hidrològica anoia 2018 5 de febrer de 2018 Comunicat d'avís de situació hidrològica de risc per augment del cabal al riu Anoia
  Segons la informació rebuda de l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua) el riu Anoia, entre el tram comprès entre Sant Sadurní d'Anoia i Martorell, ha augmentat el cabal circulant, dintre dels límits de la llera.
 • neucat febrer 2018 5 de febrer de 2018 Comunicat del NEUCAT en fase d' alerta
  Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) en fase d'ALERTA. Adjuntem tota la informació al respecte.
 • carnestoltes torre 2018 5 de febrer de 2018 17 de febrer carnestoltes per grans i petits a la Torre de Claramunt
  Ja s'apropa el Carnestoltes a la Torre de Claramunt. El 17 de febrer a partir de les 17h al centre social de la Torre de Claramunt  començarà la cercavila amb l' animació del grup de percussió "Atabalats" que guiaran, al ritme de tambors, cap el pavelló poliesportiu on hi haurà berenar per a tothom, seguidament del concurs de disfresses  i l'entrega de premis a partir de les 19h.  Com a novetat aquest any, l'Ajuntament proporcionarà taules i cadires per qui vulgui portar el sopar de casa i sopar al pavelló que romandrà obert fins les 23h.Hi haurà servei de bar i música .  
Pàgina 1 de 96

Subscriu-te al nostre butlletí


Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Pàgina 1 de 96
Pàgina 1 de 96

Accés d'usuari

Opcions

Darrera actualització: 30.01.2018 | 09:41