Comunicació

Pàgina 1 de 106
 • 13 de juny de 2018 Presentació Pla de Senders de l’Anoia
  L' alcalde Jaume Riba assistirà a la presentació del pla de senders de l’Anoia que es farà de manera conjunta amb la Diputació de Barcelona i l’empresa ACNA , empresa elaboradora de l’estudi, amb la que es va reunir fa uns mesos per tal d’elaborar el Pla de Senders de l’Anoia  ja  l’ha finalitzat i presentat a la Diputació de Barcelona. La presentació tindrà lloc el dimecres 13 de juny a les 17h al  Campus Motor Anoia de Castellolí  
 • tai- xi Pinedes Del 6 al 10 de juny de 2018 (De 10.00 h a 14.00 h) Exhibició tradicional xinesa de les diferents tècniques del tai-xi a Pinedes
  El nucli de Pinedes de l'Armengol de La Torre de Claramunt es prepara per acollir el pròxim diumenge 10 de juny una gran exhibició cultural de Tai-xi amb la participació de clubs provinents de tot Catalunya. La trobada serà una festa de color que comptarà amb ambientació pels carrers i inclús amb els tradicionals dracs xinesos, amb música i balls tradicionals. La cita és a la plaça de la Piscina de dos quarts d'onze del matí a dos quarts d'una del migdia. És una activitat gratuïta i està pensada perquè tothom del poble hi pugui participar i gaudir.
 • Del 6 al 13 de juny de 2018 a les 00.00 h Sessió informativa sobre el Catàleg de paisatge del Penedès
  L' alcalde Jaume Riba assistirà a la sessió informativa sobre el Catàleg de paisatge del Penedès on s’explicarà què és un catàleg i es presentaran treballs preliminars. El Catàleg ajudarà a conèixer millor com és el nostre paisatge i a pensar, entre tots, com volem que sigui en el futur. Aquesta sessió tindrà lloc el 12 de juny: Museu Molí Paperer. C/Pau Casals, 10 a Capellades i començarà a les 19:00h 
 • xerrada xarxes socials i recerca de feina 1 de juny de 2018 Xerrada sobre xarxes socials i com fer recerca de feina
 • etauler 1 de juny de 2018 Publicació a l'e-tauler de les llistes definitives de les llars d'infants
  Avui han sortit publicades a l'e- tauler les llistes definitives de les llars d’infants. El període de matrículació és del 04/06/2018 fins el 08/06/2018 i es fa directament a les llars.
 • casal estiu 2018 30 de maig de 2018 Obrim inscripcions pel casal d'estiu 2018
  Han començat les inscripcions pel CASAL D' ESTIU 2018 . Casal que obrirà les portes 25 de juny, durant les 5 setmanes de juliol, i aquest any  també s' ofereix la primera setmana de setembre. Les inscricpions i pagaments es podran  realitzar a les oficines de l' Ajuntament en horari de matins, o bé al centre social , en horari de tarda. Data màxima per les inscripcions és el 16 de juny. Es realitzarà una reunió informativa el divendres 1 de juny a les 19h al centre social Sant Joan Baptista
 • piscina 2018 30 de maig de 2018 Aquesta any la piscina municipal de la Torre de Claramunt obre les portes el 4 de juny !
  La piscina municipal de la Torre de Claramunt obre les portes el 4 de juny!! Enguany hi ha un canvi  important a la tarifa d'abonament familiar , ja que s' ha ampliat  a fills menors fins als 25 anys que visquin al mateix nucli familiar! Per fer el pagament dels diferents abonament , durant el mes de juny es podrà fer també al centre social Sant Joan Baptista per les tardes.
 • 30 de maig de 2018 Modificació del termini de cobrament de l'Impost de vehicles de tracció mecànica
  L' Organisme de Gestió Tributària ha modificat el termini de cobrament en voluntària d'alguns dels càrrecs què gestionen. Pel que fa a La Torre de Claramunt,  l'ORGT ha ampliat el termini de voluntària de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica fins al 4 de juny de 2018.
 • cotxe agents municipals 2018 29 de maig de 2018 Els agents municipals de la Torre estrenen un nou vehicle tot terreny
  Substituirà l'anterior, que ja tenia 11 anys i ja no comptava amb les condicions més òptimes
 • juny guineu 2018 28 de maig de 2018 Agenda de sortides que organitza la Guineu pel mes de juny
  Adjutn trobareu l'agenda programada per aquest mes de juny de les sortides que organitza la Guineu
 • excursió tren groc 2018 Del 26 al 27 de maig de 2018 a les 00.00 h Excursió 26 i 27 de maig amb el tren groc
 • talelr personalització cabas 2018 Del 23 de maig al 13 de juny de 2018 a les 00.00 h Personalitza el teu cabàs
  Divendres 15 de juny  de 17h a 20h de la tarda al centre social de La Torre  si tens un cabàs el podràs personalitzar fent- lo únic i sobre tot fet per tu! Si no tens cabàs  hauràs de pagar- li 15€ a la monitora  però ho hauràs de dir en el moment de la inscripció. Inscripcions i pagamanet al centre social Sant Joan Baptista
 • etauler 22 de maig de 2018 Llistat d'alumnes preinscrits i barems de les llars curs 2018-19
  Avui ha sortit publicat el llistat dels alumnes preinscrits i resolució dels barems de les llars de La Torre de Claramunt i de Vilanova d'Espoia  pel curs 2018/2019 . El dia 01/06 es publicaràn els llistat definitius.
 • oficina ajuntament tancat 21 de maig de 2018 L’Ajuntament de La Torre de Claramunt, cap a la transformació digital
  A l’Ajuntament estem realitzant canvis d’organització per adaptar-nos a l’administració digital. El nostre Ajuntament ha estat triat per la Diputació de Barcelona i el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya per fer les proves pilot per implantar una metodologia de treball i l’ús d’un gestor d’expedients a tots els ajuntaments de la província de Barcelona.
 • tallers de cuina 2018 21 de maig de 2018 Tallers de cuina a la Torre de Claramunt, t'animes?
  A la Torre de Claramunt, gràcies a l'espai de la cuina que ens cedeix l'escola CEIP la Torre, podrem aprendre o a millorar en el món de la cuina!!! Els  tallers es realitzaran els dissabtes de 10 a 12:30h , i tindran un cost de 8€ cadascun, amb la degustació del plat a l'acabar. 10 de març: Aprendrem a fer dos tipus d' arròs, un rissoto i un arròs fred amb salmó marinat  14 d'abril: entrants de festa originals, i fàcils 5 de maig: toca pizza però casolana 2 de juny: cuina d' aprofitament.  
 • visites castell 2018 21 de maig de 2018 Reservar plaça per visitar el Castell de La Torre de Claramunt
  Fa uns dies, l'Ajuntament anunciava que s' havia signat un conveni amb els propietaris i residents del Castell de La Torre de Claramunt per poder obrir les portes al públic. Anoia Turisme serà l'empresa que organitzarà les visites guiades  i en gestionarà les reserves .  
Pàgina 1 de 106

Subscriu-te al nostre butlletí

Protecció de dades

Per tal de donar-vos d’alta al servei d’enviament del butlletí, notes informatives i ofertes de serveis que oferim, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT” per poder rebre la informació.

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

Responsable: 

Ajuntament de la Torre de Claramunt
Adreça: Plaça de l'ajuntament, 1, 08789 Torre de Claramunt
Telèfon: 93 801 03 29
Correu electrònic:

Finalitat:

Gestió de l’enviament dels butlletins, notes informatives i ofertes de serveis que oferim.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada.

Destinataris:

Les dades no seran cedides a tercers, tret d’una obligació legal.

Exercici de drets:

Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica.

Més Informació:

Podeu trobar més informació a l'apartat de protecció de dades

Sí, dono el meu consentiment.

Pàgina 1 de 106
Pàgina 1 de 106

Accés d'usuari

Opcions

Darrera actualització: 30.01.2018 | 09:41