Assabentat d'obres (Comunicació d'obres)

Aquest tràmit permet la comunicació, per part dels ciutadans i ciutadanes, de l'inici de petites obres, per tal que l'Administració en tingui coneixement. Aquest tràmit s'aplica a les obres per a les que no sigui necessari un projecte tècnic, ja que no alteren estructura, l'aspecte exterior de la construcció, no modifica les distribucions (no es fan enderrocaments d'envans ni noves distribucions), ni afecten la seguretat de les construccions existents i que no exigeix una llicència. La comunicació s'ha de realitzar abans de l'inici de les obres. 

Quin cost té:

Segons OOFF números 5 i 20.

Quan es dóna resposta:

El període màxim és de tres mesos amb caràcter general.

Qui pot sol·licitar-ho:

La persona interessada o bé un/a representant degudament autoritzat/da i acreditat/da amb l'antelació a l'inici de les obres.
Es poden iniciar les obres de forma immediata, tot i que l'Ajuntament podrà comprovar l'adequació de les obres a la comunicació realitzada.

Canals de tramitació:

  • Presencial

    A les oficines de l’ajuntament en horari d’atenció al públic. Horaris d'atenció: Matins de 9:00 a 14:30 h de dilluns a divendres. Tardes de dilluns i dimecres de 17 a 20 h. Del 15 de juny al 15 de setembre, de 9 a 14:30 h.

Darrera actualització: 27.09.2016 | 17:11