Videos dels dos torredans a l'Himalaya

Dijous, 12 d'abril de 2018 a les 00:00

El passat 23 de febrer ,dos torredans amants dels esports a l’aire lliure i membres de l'Associació de Muntanya Riu d'Agost (AMRA) van explicar en una xerrada amb projeccions audiovisuals, l’aventura que van dur a terme l’octubre de l’any 2016, un projecte solidari i esportiu que van anomenar “Himalaya 2016”.
Adjunts podreu veure els videos per les persones que no van poder assistir o per qui vulgui tornar a veure'l.

Sebas Santos Taboada i Sheila Jaular Chamorro, protagonistes d'aquesta aventura, van ambientar la sala del centre amb banderoles i simbols del Nepal, espelmes, i incens, i després de la xerrada van convidar a tots els assistents a un pica -pica i tè. Van fer exposició gràfica dels diferents llocs on van estar i persones que van anar trobant pel camí. 

Van explicar amb imatges les dues missions d’aquesta aventura. Per una banda, el vessant esportista a través de la qual van realitzar un trekking de 18 dies pel Parc Nacional de Sagarmatha (lloc on s’ubica el Mont Everest) i una altra la missió solidària i que comptava amb la implicació de diferents espònsors, entre ells l’Ajuntament de La Torre de Claramunt.

Gràcies a les donacions que van recollir van fer arribar a una escola de la Vall de Selang, una de les zones afectades pel devastador terratrèmol que va patir el Nepal l’abril del 2015, dos ordinadors i material escolar, un granet de sorra que va ser rebut amb un agraïment infinit.

Així, en Sebas Santos i la Sheila Jaular van explicar als torredans i torredanes la seva experiència i van fer arribar l’agraïment d’un poble que lluita per recuperar-se d’una tragèdia que va deixar sense vida prop de 9.000 persones i nombrosos danys materials.

 

Darrera actualització: 12.04.2018 | 14:25