​Treballes en la cura de gent gran? 

Divendres, 27 de març de 2020 a les 12:00

La situació actual està afectant, entre altres, a les persones que treballen en la cura  de  les persones grans en les seves llars. Les situacions en les que es poden trobar són diverses i des del departament del SOC ens informen de les diferents vies per poder resoldre dubtes al respecte.

1.    Si estàs a l'atur i tens autorització de residència i  treball , inscriu-te al SOC  com a demandant d’ocupació no ocupada (document annex).
Falten persones cuidadores a les residències i als serveis d’assistència domiciliària. Degut a la crisi COVID19 han rebaixat els requisits de titulació.
2.    Si tens autorització de residència i experiència en treball de cures a persones grans i vols canviar, valora la possibilitat de treballar en una residència. Envia el teu CV a: rrhh.covid.tsf@gencat.cat
3.    Si estàs treballant als domicilis de persones grans que han donat positiu del Covid 19, protegeix-te. Si necessites material de protecció envina’ns un correu a ciutadania@anoia.cat detallant el teu nom i cognoms, municipi on treballes i nombre de persones que atens.

Darrera actualització: 27.03.2020 | 13:22