Torre Nova Resort situat a La Torre de Claramunt , guanya el seu 6è Zoover Gold Award

Dijous, 23 de gener de 2020 a les 00:00

L'allotjament Torre Nova a La Torre de Claramunt es troba entre els 5 millors allotjaments de tot Espanya i ha guanyat un Zoover Gold Award per sisena vegada, i aquest cop amb un 9,6 de nota.

El 17 de gener, en la fira més gran de vacances als Països Baixos i Bèlgica a Utrecht, es van presentar els Premis Zoover per a allotjaments turístics. Zoover és la pàgina web de ressenyes més important als Països Baixos i Bèlgica per a les vacances, comparable amb Tripadvisor. Els Premis Zoover són premis públics anuals i reconeixen els allotjaments millor qualificats als Països Baixos i Europa. Simplement permetent que els hostes escriguin una ressenya sobre l'experiència durant la seva estada i tots els anys, al gener, els premis es presenten de manera festiva.

Els clients valoren Torre Nova Resort amb una puntuació mitjana de 9,6. "Estem molt contents amb aquesta alta qualificació dels nostres hostes. Treballem fort cada dia per oferir el millor servei i qualitat i, per descomptat, és fantàstic que això sigui recompensat amb un Zoover Gold Award. Estem molt orgullosos, més encara perquè no estem en una regió turística coneguda ", comenten els propietaris Jacqueline Brakel i Geert van Heijningen. Amb això, Torre Nova Resort demostra que, de fet, hi ha una gran perspectiva per al turisme d'alta qualitat a l'Anoia, encara una regió vacances desconeguda a l'estranger.

Torre Nova Resort és un allotjament de vacances de luxe a petita escala a la zona tranquil·la i boscosa de l'Anoia a la província de Barcelona: la 'Toscana Catalana'. Una finca catalana de segle XIX, a 45 minuts de Barcelona, ​​a 30 minuts de les platges de la Costa Daurada, a 15 minuts de Montserrat i la regió vinícola de Penedès. Torre Nova ofereix vuit apartaments de vacances molt amplis i luxosos, per de 2 a 7 persones, totalment equipats, i impressionants vistes a la vila medieval de la Torre de Claramunt i la vall verda. IMportant en una casa rural, és que tots els comerços necessaris estan situats a menys de 200 metres del ressort al poble.
Torre Nova no té restaurant / bar, però coopera amb el poble. Per exemple, l' "esmorzar Torre Nova" és al forn del poble.
Torre Nova ofereix exactament el que busca la gent de el nord d'Europa: tranquil·litat, autenticitat, natura, cultura, gastronomia i plaer actiu: unes vacances a la veritable Catalunya.

 

 

Darrera actualització: 23.01.2020 | 09:17