Semestre de tallers per a joves, famílies i adults a La Torre de Claramunt

Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 00:00

Aquest primer semestre l’Ajuntament ha organitzat una bateria de tallers que han tingut molt èxit entre els veïns i veïnes de totes les edats, ja que es troben en un espai on es relacionen tot gaudint d’un temps de lleure de qualitat. 

S' han fet tallers de tot tipus i obert a tot el públic com un taller de fabricació d’un cotxe de cartró amb muntatge del circuit elèctric el passat 24 de febrer. El 17 de març  al matí a Pinedes i a la tarda a La Torre , es feia un taller infantil i familiar on els nens i nenes podien fer un braçalet i un clauer pensat per regalar al pare. El 10 de març va ser el torn de la cuina, on els alumnes van preparar dos tipus d’arròs, un rissoto i una amanida de salmó marinat. El va seguir un altre taller el 14 abril d’entrants originals i divertits com unes piruletes de formatge. El 6 d’abril va tenir lloc un taller  de manualitats aplicant diferents tècniques per elaborar uns cartells de fustes. El 21 abril a La Torre i el 22 a Espoia va tenir lloc un taller infantil de titelles inspirades en la llegenda de Sant Jordi. 

Arribats a l’equador del semestre es van realitzar dos tallers de cuina més , el 5 de maig s’elaboraven pizzes i el 2 de juny es va practicar la cuina d’aprofitament. I tancàvem el semestre amb un taller de manualitats realitzat al centre social de Pinedes, on un grup de persones van poder crear un rellotge de mida gran personalitat al seu gust !

L’alcalde, Jaume Riba, explica que “l’organització d’aquests tallers tenen una voluntat que va més enllà de la pedagogia, és més important la funció de cohesió entre les persones i el creixement personal i de satisfacció que n’obtenen pel sols fet de participar-hi”.

Darrera actualització: 13.06.2018 | 10:29