Seguiment dels pressupostos participatius 2020

Dimarts, 28 de gener de 2020

 S’han recollit un total d’11 propostes i el departament de participació ciutadana està molt satisfet per aquesta bona participació que demostra que el poble està implicat en les millores del Municipi.

Diumenge 26 de gener s’acabava el termini per presentar les propostes pels pressupostos participatius 2020, tan presencialment com telemàticament, com directament exposats en la plataforma DECIDIM.

Dilluns 27 de gener l’Ajuntament va entrar a la plataforma totes les propostes que s’havien lliurat presencialment o per correu electrònic, i les podreu veure inscrites sota el nom de “Propuesta oficial ”. Totes aquelles propostes que es van entrar a la plataforma el 27 de gener que no responen a aquest nom, ens hem vist obligats a anul.lar-les  per estar presentades fora de termini.

A partir del 30 de Gener i fins al 30 de març entrem a la segona fase del procés que és la VALORACIÓ DE LES PROPOSTES. Una comissió formada per personal tècnic municipal serà l’encarregada de valorar que les propostes presentades compleixen amb els criteris establerts en el reglament. Aquelles que no els compleixin quedaran excloses de la fase de votacions, i s’informarà del  seu estat en cada una de les propostes. Davant de dues propostes similars, els serveis tècnics municipals valoraran si es poden unificar de cara a la votació. La comissió de seguiment ciutadana creada per aquests pressupostos participatius vetllarà pel bon funcionament i transparència del procés de valoració de les propostes presentades. Podeu consultar totes les propostes a : https://decidim-latorre.diba.cat/

Darrera actualització: 19.02.2020 | 13:53