Relació de Beques i Ajuts a la Torre de Claramunt pel curs 2020-2021 

Dijous, 21 de maig de 2020

L'objecte de la convocatòria és l’atorgament d'ajuts a famílies amb necessitats econòmiques i/o socials, amb l'objectiu de contribuir en l’acompanyament, socialització i educació dels infants i joves del nostre municipi en totes les etapes educatives, des de la Llar d’Infants fins als seus Estudis Superiors.

A partir de l'1 de juny s'obrirà el període per sol.licitar les diferents beques i ajudes per al foment de l’ensenyament  en beques en llibres de text i ajuts per a estudis . 

Es recomana que les sol·licituds es facin preferentment de forma telemàtica, tanmateix l’Ajuntament habilitarà un procediment per a tramitar l’ajut de forma presencial.

L’Ajuntament de la Torre ha habilitat 4 convocatòries d’ajuts segons l’etapa educativa, però d'aquestes només estaran actives les dues primeres i trobareu tota la informació en els enllaços adjunts.

  1. Llar d’Infants  : Ajuts per mensualitat d’alumnes a les Llars d’infants. 
    Període de sol·licitud: obert tot l’any
     
  2. Educació Infantil, Primària i secundària obligatòria :  Ajuts per l'adquisició de llibres de text per alumnes dels Centres d’Educació Infantil i Primària
    Període de sol·licitud: 1 al 30 de juny de 2020
     
  3. Educació Secundària Post Obligatòria : Ajuts per la Realització d’Estudis Post Obligatoris d’Educació Secundària
    Període de sol·licitud: 1 al 31 d’Octubre de 2020
     
  4. Educació Superior : Ajuts per la realització d’Estudis d’Educació Superior
    Període de sol·licitud: 1 al 31 d’Octubre de 2020
Darrera actualització: 21.05.2020 | 12:47