Presentació dels vuit equips de vòlei a La Torre de Claramunt

Dilluns, 5 de novembre de 2018 a les 00:00

El passat diumenge 4 de novembre va tenir lloc al pavelló d'esports municipal de Vinçó, la presentació dels 8 equips de vòlei de la Torre Vòlei club amb la presència de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, la Sra. Maribel Zamorano i l'alcalde Sr. Jaume Riba i Bayo.

Ja són sis les temporades que acumula el club, que ha anat creixent a mesura que han anat passant els anys.
Actualment compten amb un total de 8 equips, 3 d'ells masculins. El club acull a jugadors/res de totes les edats, els més petits en la categoria Infantil fins als més grans en categoria Sènior.

Durant l'acte els va acompanyar la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, la Sra. Maribel Zamorano , que es va mostrar molt orgullosa en veure com el club, a l'igual que molts altres de Catalunya, han anat creixent i en conjunt fan possible que creixi aquest esport.
Per concloure l'acte va ser-hi present l'Alcalde de la Torre de Claramunt, en Jaume Riba, molt satisfet en veure que tots els mitjans que es destinen al pavelló i al club donen el seu fruit.

Darrera actualització: 05.11.2018 | 17:55

Imatges

presidenta de la federació, Sra. Maribel Zamora; Alcalde: Jaume Riba. Junta del club d'esquerra a dreta: Judit Alamo, Marta Cuesta, Ivan Palomino, Dan Flix i David Gómez.