Nou horari i ubicació de les oficines d’anoia verda a partir d'avui dilluns 11 de maig

Dilluns, 11 de maig de 2020 a les 12:00

L’horari per LA TORRE serà a partir d'ara :  DILLUNS de 16.00 a 19h, DIMARTS de 11 a 14h i  DIVENDRES de 9 a 14h.
L’oficina serà als BAIXOS DEL CENTRE SOCIAL  DE LA TORRE  amb accés directe pel carrer Piscina sn.

Al Centre Social de Pinedes de l’Armengol els DIMECRES de 16.30 a 19h i els DIVENDRES de 11 a 14:30h. 

Pel que fa al repartiment de bosses compostables a domicili, s’acabarà de realitzar el de les peticions ja fetes, però a partir d’ara queda anul·lat aquest servei, doncs ja es podran anar a buscar presencialment a la oficina mantenint, com dèiem, totes les condicions de seguretat.

Amb la finalitat de mantenir les condicions de seguretat per tothom, es farà cua a la porta del Casal mantenint els 2 metres de distància i s’entrarà a les oficines d’un en un. L’ús de mascaretes és obligatori.

A banda d’això us comuniquem que el servei de voluminosos, com ja se us va indicar, s’ha posat en marxa mantenint l’ordre de les peticions fetes amb anterioritat que es van haver de cancel·lar en motiu del Covid-19. És per això que el servei es troba més col·lapsat del normal i s’estan donant citacions més lluny en el temps de l’habitual. Preguem disculpeu les molèsties.

Així mateix, també es restableix el servei deixalleria mòbil a la ubicació habitual i els dies convinguts segons calendari. Recordeu que no està permés abandonar residus a l’exterior d’aquesta, sobretot en aquests moments en els que cal vetllar per la higiene i seguretat.

 

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:13

Imatges

mesures de seguretat