L'Ajuntament ha signat tres convenis de serveis tècnics amb el Consell Comarcal de l'Anoia

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt ha firmat tres convenis amb el Consell Comarcal de l'Anoia per rebre suport en temes de desenvolupament econòmic , participació ciutadana i joventut.

El Consell comarcal de l’Anoia mitjançant el Catàleg de serveis ofereix als municipis la possibilitat de comptar amb el suport d’un tècnic compartit per a projectes concrets i que es pacten amb cada un dels municipis que requereixen aquest servei, amb un cost que es calcula per hores de dedicació, segons projectes pactats, i les despeses del desplaçament del tècnic al municipi que ja s’inclou en el cost total.
El tècnic compartit prestarà els següents serveis d’assistència tècnica i assessorament, a fi d’afavorir la implementació dels projectes:

-   Redacció i tramitació de subvencions.
-   Assessorament i seguiment del projecte d’acord el calendari anual establert.
- Execució d’actuacions específiques en matèria de comerç i turisme vinculades als projectes acordat.
- Execució d’actuacions específiques en matèria de participació ciutadana vinculades als projectes acordats.

Consell i ajuntament també col·laboraran amb l'objectiu de desenvolupar projectes de dinamització comercial i turística locals mitjançant el programa de Suport Tècnic Compartit del Servei de Desenvolupament Econòmic. El conveni estableix que l'ens comarcal destinarà 85 hores de dedicació tècnica a la Torre de Claramunt i l'Ajuntament abonarà un import de 2500 euros i posarà a disposició del projecte recursos humans i materials propis. 

I el segon conveni té com a objectiu desenvolupar projectes de participació ciutadana locals mitjançant el programa de Suport Tècnic Compartit del Servei Comarcal de Participació Ciutadana. Així, el Consell destinarà 60 hores de dedicació tècnica i l'ajuntament abonarà 1.700 euros i posarà a disposició del projecte els recursos humans i materials necessaris

Es va aprovar la subrogació al conveni marc de cooperació i suport als ajuntaments de la comarca relatiu al catàleg de serveis en matèria de joventut, per l’exercici 2020

 

Darrera actualització: 24.02.2020 | 10:11