La Torre de Claramunt amb la Marató de TV3 del 2018, contra el càncer

Dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 11:00

El càncer tornarà a protagonitzar La Marató de TV3. Serà la tercera vegada que aquesta Marató es dedica a la lluita contra el càncer, que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

La Torre de Claramunt es mostra solidària amb la causa i organitza un dia avans, el 15 de desembre, al centre social Sant Joan Baptista diferents actes solidaris on totes les aportacions que es recullin seran donades a la fundació de la Marató de TV3 per poder contribuir encara que sigui per molt poquet en l'objectiu dels professionals per poder diagnosticar els càncers més precoçment, abordar de manera personalitzada cada pacient, amb tractaments més efectius, i aconseguir més percentatge de curació i de cronificació.

A les 18 h de la tarda hi haurà un taller de creació de EMOJIS on podràs fer un clauer, un iman, un braçalet i un spinner. Cada manualitat tindrà un cost de 2€, però si en fas 3 en seran 5€.

Al mateix temps, a la sala de dalt es farà un BINGO solidari on l'entrada serà de 5€ i podràs jugar 6 bingos. Només hi podrán jugar majors de 18 anys Els guanyadors del bingo i de la línia s’enduran un lot de Nadal

També com acte solidari, des de les 17h fins les 21h, davant del centre social  es situarà el camió del banc de sang, per si vols fer una donació de sang i poder ajudar a les persones que necessiten de la teva sang !

 

Darrera actualització: 03.12.2018 | 11:49