III Torneig 4x4 mixt de vòlei a la Torre de Claramunt

Divendres, 6 d'abril de 2018 a les 00:00

El passat diumenge 1 d’abril va tenir lloc a la Torre de Claramunt el III Torneig 4x4 mixt organitzat per la Torre de Claramunt Vòlei Club i l’entrega de premis va ser a mà de l’alcalde Jaume Riba Bayo i el regidor d’esports Jaume Riba Ramos. 

Durant la jornada es va celebrar una graellada popular on la majoria de participants s’hi van sumar per crear un bon ambient. A més a més, en aquesta edició, es va aconseguir un total de 13 equips amb components d’arreu.
La jornada es va dividir en dues parts: la primera va consistir en fer la classificació d’equips en la categoria d’or i plata, i en la segona etapa, les eliminatòries per arribar a jugar les dues finals.

El primer classificat  en la categoria d’or va ser l’equip Arriban, el segon classificat va ser l’equip Jaén Paraíso Interior i el tercer classificat va ser l’equip Tati Central. 
Pel que fa a la categoria plata, el primer classificat va ser l’equip Ceda el Vaso, el segon classificat va ser l’equip Me Da Igual i el tercer classificat va ser l’equip Un Opo i 3 Matats.

Finalment es va dur a terme els sortejos per als jugadors de material esportiu de vòlei.

Volem destacar que aquest any el torneig va comptar amb components que juguen a les categories més altes de la lliga espanyola, així doncs, vam poder gaudir d’un joc amb molt nivell i competitivitat

Darrera actualització: 06.04.2018 | 12:44