Iguana, companyia de telecomunicacions, comença el desplegament de la seva pròpia xarxa a La Torre de Claramunt

Dimarts, 15 de gener de 2019 a les 00:00

Aquesta setmana han començat els treballs de desplegament de la xarxa de fibra òptica d’Iguana a La Torre de Claramunt. Les tasques d’estesa han començat per La Torre Baixa, La Torre Alta, Camaró, La Rata i el Xaró i, entre febrer i març, està previst arribar a Vilanova d’Espoia i a Les Pinedes d’Armengol.

Iguana també ha començat l’any reduint la permanència dels serveis de fibra òptica a només 3 mesos. Les línies de telefonia mòbil, per la seva banda, no tenen compromís de permanència.
Pel que fa a la velocitat de connexió, Iguana ofereix connexions a Internet d’alta qualitat amb un ample de banda de fins a 1000/300 Mbps, triplicant la velocitat que oferia fins ara a preus d’allò més competitius.
Aquesta important inversió es fa amb fons propis d’Iguana que inverteix al territori i també amb una part de fons FEDER de la Unió Europea destinats a fer arribar connexió d’alta qualitat a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a Internet.
Iguana és un operador de telecomunicacions amb seus a Igualada i a Masquefa que desplega la seva pròpia xarxa de fibra òptica i de radioenllaç i que ofereix serveis d’Internet, telefonia mòbil i telefonia fixa tant a empreses com a particulars.

Per a més informació :

Telèfon: 93 803 55 09
WhatsApp: 602 21 13 33
Correu electrònic: contacte@iguana.cat
Pàgina web: www.iguana.cat
Botiga: Carrer Santa Caterina, 32. Igualada

Darrera actualització: 16.01.2019 | 08:22