Hem celebrat la nostra Festa Major 2019!!

Dimecres, 26 de juny de 2019

La Festa major de la Torre de Claramunt ha allargat aquest any un dia les seves activitats, que han tingut lloc del 21 al 24 de juny, i que han comptat amb molta participació i bon ambient.

Va arrencar divendres amb el pregó de Festa Major a càrrec dels alumnes de sisè de primària de l'Escola la Torre a la plaça de l'Ajuntament, seguit de la Ballada dels Gegants de Vilanova d'Espoia. A la nit va ser el torn d'una de les novetats d'aquesta edició de la festa grossa de la Torre, la Festa 'remember' 80's Scorpia al Recinte Torresport.

Dissabte, la pintura va prendre protagonisme amb el concurs de pintura ràpida i el respectiu lliurament de premis, i la inauguració de l'exposició de pintura dels alumnes del taller de pintura, tot plegat al Centre Social Sant Joan Baptista. Al migdia també es va fer una festa de l'escuma al Parc del Mil·leni. La jornada va acabar amb el Sopar de Festa Major i molta música al Recinte Torresport. Primer, l'orquestra de versions La Loca Histeria va fer aixecar de la cadira i ballar a gent de totes les edats, i després el DJ Jordi Veliz de Flaix FM va aconseguir omplir de joves el recinte.

Una altra de les novetats d'aquest any va protagonitzar el matí de diumenge, el súper tobogan aquàtic urbà a l'avinguda Serra Burgès. Al vespre va ser el torn de les sardanes a la plaça de l'Església amb la Cobla Catània. A les 9 de vespre es va rebre la flama del Canigó al Recinte Torresport, amb coca i cava, i a la mitjanit al mateix espai, ball de revetlla amb l'orquestra Metropol.

El matí i migdia del dia de Sant Joan, patró del municipi, es van celebrar la Missa de Pelegrins i l'ofici solemne de Festa Major respectivament a la parròquia de Sant Joan Baptista. A la tarda hi va haver una exhibició de hip-hop, sevillanes i zumba al recinte Torresport i animació infantil amb Gil Rataplam al centre social Sant Joan Baptista. El fi de festa el va posar el grup d'havaneres L'espingari al Recinte Torresport.

El cap de setmana de Festa Major també va ser molt esportiu, dissabte amb el VII Open Tennis Taula, els partits de futbol set aleví, infantil femení i masculí, benjamí, prebenjamí, els de futbol juvenil i amateur i el triangular femení, tots al camp de futbol Vinçó. I diumenge van tenir lloc el IX Quadrangular tennis taula de Festa Major al Gimnàs de l'Escola la Torre, i el partit de solters contra casats al Camp de Futbol Vinçó

Darrera actualització: 28.06.2019 | 08:28