Finalitzen els primers actes de les Festes de Nadal amb el sorteig torredà

Dilluns, 28 de desembre de 2020 a les 00:00

Els primers actes de Nadal van concloure ahir al centre social de La Torre nucli , amb un sorteig torredà on hi participaven tots els veïnes i veïnes de La Torre de Claramunt , empadronats i amb primera residència a La Torre de Claramunt.

El primer acte, va ser el 24 de desembre a la tarda i es va transmetre en directe pel canal youtube de l'Ajuntament, on el Pare Noel  va oferir unes paraules desde casa seva, ja que aquest any, degut a la situació de pandèmia actual, no va poder fer la visita que sempre fa a Pinedes de l'Armengol.

Diumenge 27 de desembre al Recinte Torresport va visitar- nos el Patge Faruk, i els nens i nenes van poder saludar-los respectant una de les condicions que ens va demanar els patges donades les restriccions sanitàries, que era assistir- hi amb cotxe, i només baixar per fer entrega de la carta dels desitjos a la bústia reial .

Seguidament i per acabar l'acte, l'alcalde sr.Jaume Riba, la regidora de cultura i festes de La Torre, sra Ana Madrid , i el regidor de festes a Pinedes de l'Armengol i regidor també de comerç, van transmetre en directe un sorteig  torredà que vol potenciar la compra dels comerços, els serveis i la restauració de tots els establiments del Municipi de la Torre.

Els guanyadors podran venir a l'Ajuntament amb els diferents tiquets gastats en qualsevol dels establiments de tot el muncipi que sumin un total de 75€ , i se li retornarà els diners en metàl.lic.

El sorteig es va fer mitjançant una aplicació informàtica, on se li van intriduir els números de l'1 al 1526, que és el número total que consta en una llista ordenada alfabèticament de tots els domicilis de primera residència existents al Municipi i van sortir els deu números aleatoris següents. L'Ajuntament es posarà en contacte amb els guanyadors  que podran venir a bescanviar el premi durant els dos primers mesos de l'any 2021. 

 

Darrera actualització: 28.12.2020 | 14:05