Entrega de premis als guanyadors del concurs de dibuix pel calendari 2019

Dilluns, 28 de gener de 2019 a les 09:20

Enguany es va demanar la participació dels nens de les escoles La Torre, i Torrescasana, per il·lustrar cada un dels mesos de l'any  representats al calendari.
Cada curs, de 1er a 6è representava un mes de l'any, i als guanyadors se'ls ha obsequiat amb una targeta de regal per poder bescanviar per material escolar.

Divendres passat, 25 de Gener els nens de l'escola La Torre, acompanyats d'una professora i de la directora, van venir a l'Ajuntament a recollir l'obsequi, que ha estat lliurat pel regidor d'ensenyament, sr. Manel Puig .
Al mateix temps, a l'escola Torrescasana, li feien entrega de les targetes regal, les professores i la directora del mateix centre.
El regidor va voler agrair la col·laboració dels nens i els va felicitar pels dibuixos realitzats encoratjant-los per seguir endavant amb l'art de dibuixar i pintar.

Adjunt trobareu el calendari que haureu rebut ja a les vostres cases, i en cas contrari , podeu trobar- ne en tots els establiments que hi han col·laborat, a les oficines de l'Ajuntament o al centre social de La Torre.

Darrera actualització: 29.01.2019 | 09:46